GREU REACCIÓ

'Supervivientes': Pavón, en el focus de les crítiques pels seus atacs homòfobs a José Antonio Avilés

El torero també ha sigut titllat de masclista per considerar que Elena i Ana María Aldón no era capaços de transportar un cofre pesant

antonio-pavon

antonio-pavon

2
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Els primers dies de convivència a ‘Supervivientes’ estan sent de tot menys tranquils. Així va quedar demostrat aquest diumenge a ‘Conexión Honduras’, que va ensenyar les imatges una brutal discussió entre José Antonio Avilés Antonio Pavón. Tot va començar quan el torero va posar en dubte les capacitats físiques de les dones del grup, ja que Elena i Ana María Aldón es van oferir voluntàries per portar un cofre molt pesant fins a la zona on es troba el Capitán Morgan. 

«A mi m’encantaria que fos una dona, només dic que intenteu moure aquest cofre d’aquí cap allà», va deixar anar un Pavón completament convençut que no ho aconseguirien. No obstant, Elena i Ana María en van fer cas omís i van demostrar que, com és lògic, també són capaces d’enfrontar-se al desafiament físic. Després de pujar amb èxit al lloc on descansa Morgan, les dues dones van tornar al campament i van rebre una abraçada del torero que no va agradar gens a José Antonio. 

«¿Però, Pavón, per què ets tan fals? Aquestes coses no les fas amb mi. Ets més fals que un bitllet de 30 euros», va deixar anar el col·laborador de ‘Viva la vida’. Però el seu company no es va quedar callat i va començar a arremetre contra ell amb una sèrie de greus insults: «Ets una mesquina. Ets molt bruta, ets molt guarra, ets insuportable. Ets el més negatiu que hi ha a l’equip, no hi ha una persona pitjor que tu»

«No has fet res des que has arribat, ets insuportable. Només crides, ens recrimines coses als altres i ens poses en contra», va afegir mentre Avilés començava a alterar-se i a respondre als seus crits. Lluny de parar la discussió, Pavón va tornar a carregar contra el col·laborador: «Escandalosa, estàs cridant com una boja».

Notícies relacionades

«¡T’he dit que no em diguis boja!», li va demanar Avilès visiblement molest sense aconseguir-ho. «Doncs si vols et dic boja rematada. ¿Què vols que et digui, ‘chocho’? Tu estàs tot el dia dient ‘maricon’, ‘maricon’, ‘maricon’», va respondre Pavón. 

Com era d’esperar, la reacció del torero ha despertat la indignació de les xarxes socials, que l’han acusat de masclista per considerar que les dones no poden fer la mateixa feina que els homes i d’homòfob  pels seus comentaris dirigits a Avilés.