A 'SÁBADO DELUXE'

El polígraf confirma que Ismael s'enviava missatges «eròtics» amb altres noies quan estava amb Andrea

L'exparella va acudir aquest dissabte al programa de Jorge Javier Vázquez després de la seva ruptura a 'La isla de las tentaciones'

andrea-ismael

andrea-ismael

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Telecinco continua explotant l’enorme èxit de ‘La isla de las tentaciones’ amb la presència dels seus protagonistes als programes de la casa. Aquest dissabte, el ‘Deluxe’ va organitzar un polígraf a tres bandes amb Andrea, Ismael i Óscar, el ‘temptador’ que va servir com a detonador de la relació que mantenien els dos primers abans que decidissin trencar després del ‘reality show’. 

La màquina de Conchita va determinar que Andrea hauria planejat la seva ruptura amb Ismael per assolir la fama abans del seu desembarcament a l’illa. No obstant, ella va intentar defensar-se a l’assegurar que quan va entrar al ‘reality’ sabia que podia perdre la seva parella, però va assegurar que no tenia res preparat. 

 

Ismael tampoc va sortir gaire ben parat de l’entrevista, ja que el polígraf va assenyalar que Andrea deia la veritat quan va afirmar que el jove s’enviava «missatges d’alt contingut eròtic» amb altres noies quan encara estaven junts. 

«Eren unes converses al principi de la relació. Amb una noia en concret hi havia moltes converses. Li vaig agafar el mòbil una vegada perquè tenia sospites», va explicar Andrea, que va voler matisar que malgrat que «no hi havia fotos», Ismael «la convidava a casa i li deia que volia veure-la»

Notícies relacionades

«Et vull tastar» o «et vull menjar» eren alguns missatges que l’exconcursant enviava a la noia, tal com ell mateix va reconèixer, però amb matisos: «Té molt poca vergonya i molta imaginació». «Eren converses que vaig tenir quan no érem parella, ens estàvem coneixent», va aclarir. 

«Era la nòvia d’un company meu de feina. Vaig seguir la conversa per veure fins on podia arribar, perquè em semblava surrealista,» va afegir Ismael, mentre Andrea va revelar alguns dels missatges més cridaners de la noia. «Ella li deia: ‘Pots menjar-me, jo no tinc gluten’. I coses així», va deixar anar entre les rialles dels col·laboradors.