A TELECINCO

Picabaralla entre Ana Rosa i Irene Montero: «La gent pot pensar que cauen en contradiccions»

La presentadora i la ministra d'Igualtat han mostrat opinions diferents sobre el paper d'Unides Podem en el Govern

ana-rosa-irene-montero

ana-rosa-irene-montero

2
Es llegeix en minuts
Redacció Yotele

Aquest matí Ana Rosa Quintana ha xerrat amb Irene Montero i li ha preguntat sobre les possibles fissures entre el PSOE Unides Podem. La presentadora de Telecinco ha assenyalat que la formació morada «no diria gaires de les coses que diu si no formessin part del Govern». No obstant, ha afirmat que li sembla «normal» perquè «han acceptat estar en un Govern de coalició i han d'aparentar que estan d'acord en tot»

La ministra d'Igualtat, que ha rebatut els arguments d'Ana Rosa, ha mostrat una opinió molt diferent: «No ho veig com tu, no crec que estiguem donant una aparença que estem d'acord quan no ho estem. Estem intentant explicar-li a la ciutadania que quan assumeixes una responsabilitat i ocupes un rol en un govern de coalició [...] el que és lleial i útil per al país és debatre internament i després tenir una sola veu amb l'acord a què s'ha arribat». 

Per aquest motiu, Montero ha assenyalat que això «no és mentir a la ciutadania», sinó adoptar «una actitud de responsabilitat». «Estem governant en minoria i sabem que hem de fer un equilibri que implica contradiccions, però ens permet canviar coses i millorar la vida de la gent, pujar el salari mínim, aprovar una llei de llibertats sexuals o derogar els acomiadaments per baixes mèdiques», ha afirmat.

Notícies relacionades

«¿El fi justifica els mitjans?», ha deixat caure Ana Rosa enmig de la seva picabaralla amb la ministra, que ha tornat a respondre: «Els rols que ocupes per poder canviar la vida de les persones, que és per al que la gent et vota, crec que justifiquen que donis honestament un debat i que després sàpigues acceptar que la majoria pensa diferent o igual que tu». «En això consisteix la democràcia», ha afirmat la ministra. 

No obstant, l'actitud de Montero no ha convençut la periodista: «És un debat molt interessant i està molt bé col·lectivament, però la gent pot pensar que estan entrant en contradiccions, que pensen una cosa però en fan una altra. Això ja ho valoraran quan arribin les pròximes eleccions». «El que és impossible és fer política sense tenir ni una sola contradicció», ha dit la convidada d'Ana Rosa.