«HI FICO EL CAP»

La peculiar atracció d'un participant de 'First Dates': «M'és igual que hi hagi pèl o no»

'La Huesito' no va poder explicar al barco del 'dating show' de Cuatro per què les aixelles era el que més l'atreia d'un home

captura-de-pantalla-2020-02-18-a-las-213355

captura-de-pantalla-2020-02-18-a-las-213355

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

‘First Dates’ és un programa que busca l’amor diàriament per a persones amb diferents i sorprenents gustos. Aquest és el cas de Daniel ‘La Huesito’, un noi de 25 anys, que va revelar en la versió ‘Crucero’ del ‘dating’ presentat per Carlos Sobera què era el que més l’atreia d’un home: «Em posen un munt les aixelles. No em preguntis per què».

«M’és igual que hi hagi pèl o no pèl perquè arriba un punt que m’és igual. A mi em ve un home amb els braços, el pit... és que li llepo l’aixella. Hi fico cap», explicava.

Notícies relacionades

La veritat és que ‘La Huesito’ va arribar arrasant al barco de l’espai de Cuatro, i va assegurar en la seva presentació que ell era «52 quilos de pur glamur»: «He de passar pel carrer i que la gent giri el cap. Jo soc glamur, em mires i punt. Soc divertit, simpàtic, guapo... Soc com un paquet de cèl·lules vives que es recarrega cada setmana».

A l’hora de la veritat, el cert és que ‘La Huesito’ no va tenir gaire sort en la primera cita en ‘First Dates Crucero’. Daniel va disfrutar d’un agradable sopar amb Antonio, un jove de 35 anys amb qui va coincidir en bastant coses, però l’inconvenient era que només el veia com un amic: «Em posa un tio més gran que jo. No canviaria el meu sopar amb tu, em caus bé i m’agrades però no ets un noi per a mi».