MOMENTS DIFÍCILS

Lydia Lozano es trenca al 'Deluxe' al parlar del «dolor» de la seva família: «No compensa»

La col·laboradora es va sotmetre aquest dissabte al polígraf després de la polèmica en la qual s'ha vist embolicada

lydia-lozano

lydia-lozano

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Després d’una intensa setmana a l’ull de l’huracà, Lydia Lozano es va asseure aquest dissabte a la butaca de convidats del ‘Deluxe’ per sotmetre’s al polígraf. La tertuliana s’ha convertit en la protagonista del seu propi programa per oferir una informació sobre Rocío Carrasco que va resultar ser errònia. Per aquesta raó, la periodista no va poder evitar arrencar a plorar durant l’entrevista que li van fer María Patiño i la resta dels seus companys. 

Lydia va assegurar que no està disfrutant amb el protagonisme que li està reportant tota aquesta història i el polígraf va determinar que estava dient la veritat. «Aquí se’m veu i pots pensar que disfruto, que es fa audiència, però després...», va argumentar la tertuliana mentre es posava a plorar al recordar la seva família. 

Notícies relacionades

 «La meva mare, amb 91 anys, dijous es va haver de prendre un lexatin. ¿Tu et creus que m’agrada això amb el mal que li faig a la meva família i amb el mal que ja li vaig fer? No compensa», va relatar una Lydia completament trencada.

«El mal que li faig a la meva família no compensa. Hauria d’estar molt boja», va afegir Lydia durant el monòleg amb què va emmudir al plató. «La meva mare em pregunta que com poden posar en dubte que sigui periodista», va assegurar la col·laboradora. Així mateix, va assegurar que fa uns dies li van caure les llàgrimes al veure els bons resultats que ha aconseguit ‘Sálvame’ aquestes setmanes: «Això significa que el tema seguirà»