VÍDEO

Primera bronca a 'Supervivientes' abans de començar: Fani i Yiya, a crits a l'aeroport

Les concursants es van embolicar en una forta discussió durant una de les escales a Hondures

supervivientes

supervivientes

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

‘Supervivientes 2020’ encara no ha arrencat les emissions, però entre els concursants ja volen els ganivets. Aquest cap de setmana, els famosos van posar rumb a Hondures i van establir una primera presa de contacte que farà parlar molt durant els pròxims dies. Les que sembla que no es portaran gens bé són Fani Yiya, protagonistes d’una forta topada durant una de les escales del viatge. 

‘Socialité’ va emetre aquest diumenge les imatges de l’esbronc que ha sacsejat ‘Supervivientes’ fins i tot abans de començar. Segons el programa de María Patiño, el detonador va ser una conversa en la qual els concursants estaven opinant els uns dels altres. «¡Llavors no demanis opinió!», exclamava l’exparticipant d’‘Un príncipe para tres princesas’ mentre Fani s’aixecava del seu seient amb un emprenyament monumental. 

 

Notícies relacionades

«¡La teva opinió em toca el cony!», va replicar en el mateix to l’exconcursant de ‘La isla de las tentaciones’ al mateix temps que li feia un tall de mànigues. Al ser testimonis d’aquests moments de màxima tensió, alguns companys com Alejandro, Ferre i Christian van preferir mantenir-se al marge. 

Fani va decidir abandonar la reunió perquè la discussió no anés a més, però Yiya va continuar buscant el seu punt feble. «¡Molt bé, Estefanía! ¡Torna, Estefanía!», va cridar la futura supervivent simulant el famós i desesperat crit de Christofer en el ‘reality’ revelació de la temporada. No obstant, Fani es va fer la desentesa i la resta de companys van decidir intervenir per demanar-li a Yiya que es calmés.