PRIMÍCIA YOTELE

Mónica Naranjo rebutja presentar la segona edició de 'La isla de las tentaciones'

La cantant ja ha confirmat a través de les xarxes socials que no tornarà a estar al capdavant del 'reality' malgrat les seves grans dades d'audiència al no arribar a un acord amb Mediaset

la-isla-de-las-tentaciones

la-isla-de-las-tentaciones

2
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Ja no hi haurà més imatges. La primera edició de ‘La isla de las tentaciones’ ha arribat a la fi a Telecinco i Cuatro deixant una inesperada notícia de cara a la segona. Malgrat els bons resultats d’audiència i a la seva aplaudida tasca, Mónica Naranjo no repetirà al capdavant del ‘reality’, segons ha conegut en primícia YOTELE. La cantant ja ha confirmat aquesta informació en el seu compte oficial de Twitter.

«No vull acomiadar-me sense desitjar-vos, de tot cor, tota la sort del món i que el meu successor o successora faci petits els resultats obtinguts d’aquesta primera edició tan màgica...», ha assegurat a la publicació, on agraeix el rècord d’audiència amb què es va acomiadar ahir a la nit el programa: «Sempre estarà al meu cor i només tinc paraules d’agraïment tant per a Cuatro com per a Mediaset, que van confiar en mi per a aquest projecte preciós». 

Les excel·lents dades d’audiència del ‘reality’ no convidaven a pensar que s’anés a produir cap canvi de cara a la seva tornada i menys pel que fa a la tasca de la presentadora. Segons la informació a què ha tingut accés aquest portal, el procés de negociació per a la renovació del seu contracte ha acabat sense que les dues parts implicades hagin pogut arribar finalment a un acord, cosa que ha provocat que Mónica Naranjo rebutgés finalment presentar la nova temporada que es gravarà l’estiu vinent.

Per aquesta raó, l’equip directiu de Mediaset ja ha posat fil a l’agulla per trobar un nou rostre que la substitueixi en una segona edició que estava assegurada pràcticament des del primer moment, gràcies els bons resultats d’audiència en la seva emissió lineal i a la gran repercussió a les xarxes socials. De moment, no ha transcendit cap nom que s’estigui plantejant ja com a relleu.

La notícia de la marxa de Mónica Naranjo de ‘La isla de las tentaciones’ ha sigut tota una sorpresa que ningú esperava, sobretot per la manera com aquest dijous va acomiadar la gala extra de Telecinco, en què els participants es van retrobar sis mesos després: «Fins aquí arriba ‘La isla de las tentaciones’. Però, compte, perquè l’amor i la temptació no només viuen en una illa. Ens veiem molt aviat».

Notícies relacionades

La cantant està vivint una nova època daurada en el terreny professional, ja que, a més de l’èxit, del ‘reality’, que s’ha convertit en el primer gran fenomen televisiu de la temporada, i de ‘Mónica y el sexo’, amb el qual ha debutat com a productora a través de Señor Mono, es troba en plena gira de concerts amb Renaissance 2020, amb la qual celebra el seu 25è aniversari en la indústria musical. 

D’aquesta manera, Mónica Naranjo s’acomiada de nou de Mediaset amb el millor sabor de boca possible: a més del 30% d’audiència que ha arribat a tenir la recta final de ‘La isla de las tentaciones’, aquestes dades han impulsat la reposició de ‘Mónica y el sexo’, que ha aprofitat el matalàs d’espectadors en ‘late night’.