EXCLUSIVA YOTELE

Cristian, fill de Maite Galdeano i germà de Sofía Suescun, fitxatge tancat de 'Supervivientes 2020'

El jove es converteix en concursant i viatjarà a Hondures en els pròxims dies

cristian-suescun

cristian-suescun

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

La nova temporada de ’Supervivientes’ està a punt de començar i ja coneixem a la gran majoria de famosos que saltaran des de l’helicòpter per enfrontar-se a una de les edicions més extremes fins a la data, a causa de les condicions climatològiques que els esperen a Hondures. Un dels nàufrags serà Cristian Suescun, que ha arribat a un acord amb Telecinco i Buldog TV i ja ha firmat el contracte, tal com ha conegut en exclusiva YOTELE. 

Aquest portal ja va avançar el passat 23 de gener que el germà de Sofía Suescun i fill de Maite Galdeano estava negociant la seva participació en el ‘reality’ de supervivència, converses que finalment han arribat a bon port. D’aquesta manera, Cristian farà les maletes per viatjar al país centreamericà en els pròxims dies, ja que l’estrena del programa és imminent. La primera gala, tal com va confirmar oficialment Telecinco durant la nit d’ahir, s’emetrà el dijous 20 de gener a les 22.00 hores

Notícies relacionades

Cristian agafarà el relleu de la seva germana Sofía, que va participar en l’edició de 2018 i la va guanyar. Així mateix, tot apunta que la també vencedora de ‘Gran Hermano 17’ serà l’encarregada de defensar-lo al plató durant les gales setmanals del ‘reality’ de superviviencia, que tornarà a estar capitanejat per Jorge Javier VázquezLara Álvarez, Carlos Sobera i Jordi González també repeteixen i completen el grup de presentadors.

Llista de concursants oficials

Cristian s’afegeix d’aquesta forma a la resta de concursants confirmats fins ara: Helena, mare d’Adara; Albert Barranco, extronista de ‘MYHYV’; Rocío Flores, filla de Rocío Carrasco i Antonio David; Bea Retamal, guanyadora de ‘Gran Hermano 17’; Ivana Icardi, exconcursant de ‘Grande Fratello’; Nyno Vargas, cantant; José Antonio Avilés, col·laborador de ‘Viva la vida’; Vicky Larraz, cantant; Alejandro Reyes, fill d’Ivonne i Pepe Navarro; Hugo Sierra, guanyador de ‘GH Revolution’; Jorge Pérez, considerat el ‘guàrdia civil més guapo’; Ferre, exconcursant de ‘Super Shore 3’, i Antonio Pavón, torero.