AL MARÇ

Atresplayer Premium revela la data d'estrena de 'Veneno', la sèrie dels Javis

La ficció que narra la vida i mort de La Veneno es podrà veure a partir del 29 de març

veneno

veneno

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Atresplayer Premium ha fixat la data d’estrena de ‘Veneno’. La sèrie creada per Javier Calvo i Javier Ambrossi, que narra la vida i mort de La Veneno, arribarà a la plataforma de pagament d’Atresmedia el 29 de març

La sèrie va iniciar les gravacions el mes de desembre passat a la localitat d’Isleta del Moro (Almeria). El rodatge dels 8 episodis de 50 minuts que conformen ‘Veneno’ s’estendrà durant quatre mesos i es durà a terme a la província d’Almeria i a la Comunitat de Madrid.

Les actrius Isabel Torres, Daniela Santiago i Jedet són els protagonistes de ‘Veneno’, interpretant el personatge central de la sèrie en tres etapes diferents de la seva vida. Lola Rodríguez dona vida a l’altre gran personatge protagonista de la sèrie: Valeria, la jove periodista.

Notícies relacionades

Lola Dueñas, Goya Toledo, Ester Expósito, Paca La Piraña, Sophia Lamar, Mariona Terés, Mercedes León, Elvira Mínguez, Lara Martorell, el joven Marcos Sotkovszki, Ciro Petrone, Pepón Nieto, Jordi Vilches, Ángel Garó, Mona Martínez, César Mateo i Desirée Rodríguez completen el repartiment de la ficció, produïda per Atresmedia Studios i Suma Latina, con la producció associada d’Apache Films.

Sinopsi de ‘Veneno’

Quan Valeria era una nena petita mai va entendre per què la gent li deia per un nom que no era el seu. El mateix li va passar a Cristina, llavors mal anomenada ‘Joselito’, que va haver de sobreviure a una violenta i cruel infància a l’Espanya dels anys seixanta. Dues dones que van néixer en èpoques molt diferents però que, per casualitat o per destí, acaben unides per sempre, quan Valeria, estudiant de Periodisme, decideix escriure un llibre sobre la vida de la icònica Cristina, ‘La Veneno’.

Temes:

Atresmedia