VA ACTUAR EN DIRECTE

Hugo ('OT 2020') afirma que Blas Cantó va fer 'play-back' i aquest ho nega: «Gràcies per la part que em toca»

L'artista va presentar per primera vegada en directe 'Universo', la cançó amb què representarà a Espanya a Eurovisió

hugo-blas

hugo-blas

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Diumenge passat a ‘OT 2020’Blas Cantó va superar amb nota la seva primera actuació en directe d’‘Universo’, el tema que defensarà el pròxim mes de maig al Festival d’Eurovisió. Tant és així que fins i tot ha sigut acusat de fer ‘play-back’, res més lluny de la realitat. Tot i que l’artista va interpretar la cançó en viu, un dels concursants del ‘talent show’ es va mostrar convençut que això no va ser així. 

«¿Algú s’ha parat a pensar en el que va fer ahir Blas Cantó?», va començar dient Nia per destacar la potència vocal de Cantó. »¡Això era ‘play-back’!», va exclamar ràpidament Hugo. Una opinió completament diferent a la de la canària i Rafa, que no va dubtar a replicar al seu company: «Una altra vegada amb el ‘play-back’. ¡Que això no era ‘play-back’!»

Notícies relacionades

No obstant, Hugo es va mantenir en la seva opinió: «Això era ‘play-back’. Em posaré el micro aquí (a baix) i cantarà el meu peu». «Jo crec que no va ser ‘play-back’. Seria molt lleig, ¿no?», va deixar caure, per la seva banda, Samantha enmig de l’intens debat. 

Per evitar qualsevol mena de dubte, el mateix Blas ha decidit contestar en el seu compte de Twitter. «¡No va ser ‘play-back’! Jajaja estava histèric i vaig tenir fallades. Però gràcies per la part que em toca», ha escrit a la xarxa social de l’ocell blau, restant-li importància d’aquesta forma als comentaris dels alumnes en l’Acadèmia.