ACTITUD POLÈMICA

Les xarxes demanen l'acomiadament de Natalia Jiménez ('OT 2020') per la seva reacció a les crítiques: «Me la bufen»

La membre del jurat se situa en el focus de les crítiques pels seus comentaris després de la gala

natalia-jimenez

natalia-jimenez

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Natalia Jiménez s’ha situat en el focus de la polèmica després de la gala 4 d’‘OT 2020’. Els espectadors del programa es van indignar aquest diumenge a les xarxes socials, i també al plató, per les seves incomprensibles valoracions de les actuacions de l’Anne i l’Anaju. Fins i tot Noemí Galera va decidir contestar-li amb dos pulles durant la connexió amb l’Acadèmia. No obstant, lluny d’encaixar les crítiques, la cantant va reaccionar d’una manera que no ha passat desapercebuda.

Notícies relacionades

«Hola als que m’estimeu i als que m’odieu, especialment a una que m’ha dit que soc un monstre del mal. A aquesta li envio un petó molt fort, a ella i a la seva mare. Que sorprenent que em diguin que soc un monstre del mal», va començar dient Natalia a través d’una sèrie de ‘stories’, que va decidir esborrar minuts després. «¿Pensen que soc un monstre del mal? Ara mateix veuran que soc un monstre del mal», afegia. 

En les gravacions rescatades pels usuaris de Twitter, contestava d’aquesta manera i entre rialles a alguns dels atacs que havia rebut: «Als que em diuen que me’n torni a Mèxic no es preocupin, perquè és casa meva». «A veure si són bons llegint els llavis: me la bufa, me la bufa, me la bufa», finalitzava Natalia els vídeos que han servit perquè els seguidors més fidels del format en demanin l’acomiadament.