POLÈMIQUES VALORACIONS

Les pulles de Noemí Galera al jurat d''OT 2020' després de les nominacions: «Això no és 'Tu cara me suena'»

La directora de l'Acadèmia es va mostrar disconforme amb alguns dels comentaris de Natalia Jiménez

ot-2020

ot-2020

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Per segona setmana consecutiva, les valoracions d’alguns membres del jurat d’‘OT 2020’ van causar indignació entre els seguidors del programa en xarxes socials. No obstant, sembla que no només els espectadors van quedar sorpresos per les nominacions al tram final de la gala. Durant la connexió amb l’Acadèmia, Noemí Galera va llançar un parell de pulles a Natalia Jiménez que van ser molt aplaudides a les xarxes socials. 

En concret, l’exvocalista de La Quinta Estación va fer una valoració de l’actuació d’Anne que el públic no va aconseguir comprendre: «El que em va faltar en aquesta presentació va ser el falset. En aquesta cançó és una cosa que ha de passar i no ho vas fer. Per mi això és molt important». En canvi, Noemí va tenir una visió diferent i, juntament amb els professors, va decidir salvar la jove de la nominació: «Mai et vam demanar un falset, per això no l’has fet. Ens ha agradat moltíssim la teva interpretació d’avui, ha sigut màgica»

Notícies relacionades

D’altra banda, la valoració de Natalia a Anaju tampoc va estar lliure de polèmica: «És una cançó enorme i se m’ha fet molt petit tot, la interpretació, les veus... és una cançó per cantar-la amb una veu lírica [...] has de cantar amb volum, amb cos». Tot seguit, la cantant va fer una demostració de com, segons ella, havia d’haver cantat el tema que havia de defensar. 

En aquest cas, Noemí va optar per fer una picada d’ullet al ‘talent show’ d’Antena 3 produït per Gestmusic, la mateixa productora d’‘OT 2020’. «Efectivament és una cançó molt difícil, però vull recordar que aquí no estem fent ‘Tú cara me suena’. Nosaltres fem versions i ens adaptem a les veus que tenim», va deixar anar la directora de l’Acadèmia mentre el públic arrencava a aplaudir. Finalment, després que els concursants salvessin Eva, els aspirants que van quedar nominats van ser Javy i Anaju.