ENTREVISTA YOTELE

Nick, tercer expulsat d''OT 2020': «A l'Acadèmia hi ha molta pressió i de vegades em sentia sol»

nick

nick

4
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

(NOTÍCIA EN ELABORACIÓ)

Nick es va convertir aquest diumenge en el tercer expulsat d’‘OT 2020’, en una Gala 4 en què va haver de mesurar-se davant Maialen. Després de les actuacions dels dos nominats, l’audiència va decidir amb un 57% dels vots que la pamplonesa havia de continuar amb la seva formació a l’Acadèmia i que el barceloní havia de deixar el concurs.

Després de la seva sortida de l’Acadèmia, YOTELE ha xerrat amb Nick sobre el seu pas pel ‘talent show’ i sobre com ha evolucionat la relació amb els seus companys durant el mes que ha estat a dins. A més, el jove valora la seva actuació d’ahir a la nit a l’escenari, on va haver de defensar la complicada ‘Thriller’ de Michael Jackson, i comparteix les seves expectatives de futur. 

Quan va ser expulsat va comentar que volia marxar, però es va quedar amb ganes de dir una cosa que no va arribar a dir...

El que volia dir era això. No ho volia dir perquè és estrany que algú que hagi arribat a entrar a l’Acadèmia en vulgui marxar. És com una anada d’olla, per això no volia dir-ho. És un lloc amb molta pressió i en molts moments m’he sentit sol. Sentir-se sol en un lloc tan ‘heavy’ no és gaire bonic. 

¿Li van canviar les expectatives que tenia abans d’entrar amb el que ha viscut allà dins? ¿Pel seu caràcter intuïa que costaria estar tancat?

Estic content pel que he pogut fer. La primera setmana vaig estar molt fumut i el canvi que vaig fer va ser guai. Estic content i crec que ha canviat la meva visió dins de l’Acadèmia per això. No sabia que jo era capaç de canviar tant una situació i convertir-la en positiva. Ha canviat la meva percepció perquè des de fora ho veus d’una manera i, des de dins, d’una altra completament diferent. 

La primera setmana el vam veure moix, ¿com valora el canvi que hi ha hagut en la relació amb els seus companys?

M’he sentit molt bé, perquè ha sigut molt maco passar de no tenir gairebé relació a tenir més confiança i poder ser jo mateix. Amb la Nia per exemple m’hi porto molt bé, amb el Rafa i amb l’Hugo també.

¿Com es va sentir al veure que cap d’ells el salvava en les nominacions? ¿Ho va entendre o li va caure malament?

En un primer moment vaig pensar que potser algú em votava. Va ser un moment trist, però és el que tocava, no s’hi podia fer res. Si ells volien escollir una altra persona, no faria res perquè canviessin d’opinió. Seria una cosa tòxica i fastigosa.

¿Com va veure la seva actuació de ‘Thriller’? ¿N’està content o pensa que ho hauria pogut fer millor?

¡El gall famós que em va sortir pensava que havia sigut pitjor! Quan era allà vaig dir: ‘¡Merda!’. Però ho he vist i no n’hi va haver per a tant. Ho hauria pogut fer millor, òbviament, però n’estic content. Era un repte molt gran per a mi perquè mai havia cantat aquesta cançó i mai havia ballat. Fer les dues coses juntes... era molt difícil. 

¿Com es viuen des de dins les nominacions del jurat? La setmana passada vam veure la Samantha afectada pel que li va dir el Portu, i aquesta setmana hi ha hagut una mica de sarau a fora pels comentaris de Natalia Jiménez.

Quan era al plató no m’assabentava de res, amb tota la gent del públic dient coses... Poder actuar en un plató tan bestial és com estar en un somni i de vegades no era conscient del que em deia el jurat. Ells tenen els seus motius per dir les coses i ja està. En el meu cas tampoc m’han arribat a dir res gaire dolent. 

La setmana passada el van nominar després d’actuar quan estava malalt i sense veu. ¿Com s’ho va prendre? ¿Ho va veure just o pensava que tindrien empatia?

Tenia una dualitat. Pensava que potser tindrien empatia per haver defensat la cançó literalment sense veu. Em vaig prendre molta medicació per poder cantar. Però també entenc que és un programa de cantar i si un es queda afònic doncs mala sort. Tothom va fer uns espectacles brutals, van defensar les seves cançons molt bé. Si en aquell moment jo tenia la mala sort de no tenir veu, doncs ja està. 

Notícies relacionades

Aquella setmana va sortir a defensar ‘Semilla negra’ sense veu i, tot i així, els professors li van dir que ho hauria pogut fer millor. ¿Li va semblar just? 

L’hi vaig intentar dir bé en aquell moment al Manu i a la Noe, que són uns grans professionals. Els vaig dir que segons la meva opinió ho vaig fer el millor que vaig poder, perquè no podia ni parlar, llavors cantar menys. En tots els assajos anteriors per preparar la gala, no podia cantar ni dues frases. Em vaig posar molt content al veure la meva actuació en el repàs per això mateix, perquè ho havia intentat vendre el millor possible. Volia que la meva companya se sentís segura. Jo continuo content amb aquesta actuació, perquè dins del que jo podia fer en aquell moment, va sortir bé. Va ser gràcies a la medicació, si no me l’arriben a donar, no em surt ni un hola.