LA VOTA COM A FAVORITA

Un partit polític mostra el seu recolzament a Samantha ('OT 2020') a les xarxes socials

Compromís ha publicat un tuit en el qual deixa clar que la seva favorita és la concursant alacantina

samantha

samantha

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Un any més, ‘Operación triunfo’ s’ha convertit en un fenomen social, almenys en el terreny de les xarxes socials. Tant és així que fins i tot un partit polític ha mostrat públicament el seu recolzament a una de les concursants d’aquesta edició. És el cas de Compromís, que a través del seu perfil oficial a Twitter ha demanat el vot per a l’alacantina Samantha

El partit de la Comunitat Valenciana té com a clara favorita la seva paisana, que des que va entrar a l’Acadèmia no ha parat de sumar seguidors al seu compte d’Instagram. Tant és així que s’ha convertit en la concursant que més ha incrementat la seva base de fans, passant dels 68.000 que tenia al principi fins als gairebé 140.000 que acumula avui. 

Notícies relacionades

En un tuit publicat divendres passat, l’encarregat de portar les xarxes socials de Compromís va prendre partit per Samantha, acompanyant el missatge amb una captura de pantalla en la qual reflectia que havia votat per ella com a favorita.

Durant els últims dies, les xarxes socials s’han abocat amb Samantha per la polèmica valoració que li va donar Portu a la Gala 3 d’‘OT 2020’, quan va comparar la seva actuació amb una que va fer Lorena Gómez fa més de deu anys. Després que molts consideressin injustes les seves paraules, el jurat va reconèixer el seu error en un comunicat, on també va demanar poder parlar amb la jove a la gala d’aquesta nit per demanar-li disculpes personalment.