LA NIT DEL CINE

¿On i a quina hora s'emeten els Oscar 2020 per televisió?

Movistar+ emet en directe la cerimònia de lliurament de la 92 edició dels prestigiosos guardons

oscars

oscars

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Los Angeles es vesteix de gala aquest diumenge amb la celebració de la 92 edició dels Oscar, la cerimònia de premis més important de la indústria cinematogràfica. L’esdeveniment que reunirà a les estrelles de Hollywood serà retransmès un any més al nostre país per Movistar+, que torna a confiar en l’equip de ‘La Script’ per capitanejar una nit que culminarà amb el premi a la millor pel·lícula. Una de les nou nominades agafarà el relleu de ‘Green Book’, guanyadora de l’any passat.

‘1917’ de Sam Mendes parteix com la favorita per alçar-se amb el premi més important de la gala, seguida de les també aclamades ‘Parásitos’, ‘El irlandés’ i ‘Érase una vez... en Hollywood’. Menys opcions tenen ‘Joker’, ‘Historia de un matrimonio’, ‘Jojo Rabbit’, ‘Mujercitas’ i ‘Le Mans ‘66’, la resta de les nominades, tot i que res es pot donar per descomptat. 

Els Oscar, a Movistar Estrenos

La vetllada arrencarà simultàniament a Movistar Estrenos i en #0 amb l’emissió de l’especial ‘La noche de los Oscar’, que a partir de les 23.00 hores començarà a repassar les candidatures per més endavant, entorn de les 00.30 hores, connectar amb l’alfombra vermella per la qual desfilaran les estrelles de Hollywood.

Notícies relacionades

A partir de les 02.00 hores a Movistar Estrenos, en directe i en exclusiva, començarà la gala de lliurament de premis que se celebrarà al Dolby Theatre de Hollywood. Des dels estudis de Movistar+ a Madrid i en connexió amb la ciutat de Los Angeles, un any més es viurà l’emoció d’una gala que, en aquesta edició, comptarà amb la presència de Pedro Almodóvar i Antonio Banderas.

María Guerra i Pepa Blanes, presentadores de ‘La Script en Movistar+’, seran al capdavant de la retransmissió de l’edició número 92 dels Oscars. Des de Los Angeles, Cristina Teva i Gui de Mulder estaran, com cada any, al peu de l’alfombra vermella. Al plató de Movistar+ comptaran amb Laia Portaceli, Alberto Rey Elena Neira, experta en xarxes socials.

Temes:

Oscars