DEFENSA CHRISTOPHER

Susi Caramelo, comentarista sorpresa de 'La isla de las tentaciones', arremet contra Fani: «¡Fastigosa!»

La col·laboradora de #0 comenta el fenomen televisiu de Mediaset en el seu compte de Twitter amb l'etiqueta #LaIslaDeLasFelaciones

susi-caramelo-tentaciones

susi-caramelo-tentaciones

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Que Susi Caramelo és una tot terreny televisiva no és cap secret, però el que molts no sabien era que també ha mostrat una nova faceta com a comentarista de ‘La isla de las tentaciones’. La humorista també s’ha enganxat a l’últim fenomen de Mediaset i fa setmanes que opina sobre les trames del reality sota l’etiqueta #LaIslaDeLasFelaciones. Durant la nit d’ahir, no va dubtar a compartir amb els seus seguidors el que pensa sobre la parella que més ha donat de què parlar: Fani i Christopher.

Caramelo va mostrar la seva indignació amb la concursant per l’actitud que va tenir durant la foguera de la confrontació amb Christopher: «No la suporto, aquesta tia és fastigosa». «Això no es fa, pots anar a l’illa, et pots escalfar i et pots enrotllar amb qui et doni la gana. Però això de riure davant d’una persona amb la quals has estat set anys, que t’estima, que és bona persona... ¡Fastigosa!», va argumentar. 

Notícies relacionades

La col·laboradora de ‘Cero en historia’ es va emprenyar encara més després que Fani assegurés que Christopher «no és un home». «¿Però com que no és un home? M’he assabentat aquesta tarda que tens un fill i a sobre està fent de pare, se l’està menjant», va deixar anar Caramelo, que va definir el ‘temptador’ amb el qual Fani li va ser infidel al seu nòvio com «un ‘rozacebollas’ que només sap refregar-se».   

«No trobaràs un home com aquest en la teva puta vida, perquè no t’ho mereixes. És de mala persona, riure’t del xaval així,» va continuar el rostre de Movistar+ en el seu compte d’Instagram, on també es va mostrar molt crítica amb les persones que han assetjat Christopher mentre estava treballant. «A tots aquests imbècils que aneu a riure’s del xaval a la porta de la feina, ¡sou tots uns ‘gilipolles’! Amb la feina de la gent no s’hi juga, retardats», va concloure.