LLANÇA UN COMUNICAT

Portu demana disculpes per la seva valoració a Samantha a 'OT 2020': «Vaig estar molt desafortunat»

El membre del jurat va sorprendre al comparar la concursant amb Lorena Gómez abans de nominar-la

portu-samantha

portu-samantha

2
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Portu, un dels membres del jurat  d''OT 2020', va rebre aquest diumenge una allau de crítiques per la valoració que va fer de l'actuació de Samantha abans de comunicar-li que estava nominada. El que va ser membre de Modestia Aparte  va fer una comparació de la concursant amb  Lorena Gómez, guanyadora de la cinquena edició del format, que va resultar incomprensible per a la gran part dels espectadors. 

Samantha va haver de defensar sobre l'escenari 'Maniac', mateix tema que va llançar Lorena com a primer 'single' després de guanyar el 'talent show'. «Després de veure el vostre assaig d'avui en la reunió de producció he buscat el vídeo de l'actuació que ella va fer al plató presentant aquest primer 'single' com a guanyadora d''OT'. M'ha fet la sensació que ella ho feia amb més grapa, amb més intensitat i més ben cantat», va assenyalar Portu mentre el públic en plató mostrava el seu desacord. 

"12 años después, una generación que habéis vivido YouTube, que podeu tenir més informació, aprendre més, veure més vídeos... simplement he pensat que no podia ser i per això aquest jurat et proposa per abandonar l'acadèmia», va rematar Portu per a sorpresa dels seguidors del format. Davant de l'enrenou generat per la inexplicable nominació, ja que fins i tot els professors li van deixar clar a Samantha que ells no l'haurien posat a la palestra, Portu ha fet autocrítica i s'ha disculpat a les seves xarxes socials

Portu assumeix el seu error i demana disculpes

Durant la nit de dilluns, Portu va publicar un comunicat en el seu compte de Twitter en el qual reconeix que es va equivocar amb les seves paraules. «Vaig estar molt desafortunat [...] em vaig explicar terriblement malament, ho sento. I més tractant-se d'una artista com Samantha, que encomana bondat i que òbviament l'ha entès de la pitjor manera possible. Culpa meva, per descomptat, per no haver-me sabut explicar», comença dient. 

Notícies relacionades

El jurat apunta que la seva intenció era «fer una comparativa de l'energia que em transmetien totes dues i, partint d'això, deixar clar que la sensació que esperava rebre d'un tema com 'Maniac' en directe no era la que vaig rebre perquè tenia una referència pròxima». No obstant, avisa que «el que ve per davant serà molt dur» per l'alt nivell dels concursants: «La subjectivitat a l'hora de valorar serà cada vegada més gran. Per la meva part, provaré de cuidar al màxim el discurs»

Portu, que incideix en el que la resta dels seus companys (Nina, Natalia Jiménez i Javier Llano) no van tenir res a veure en la valoració que va fer de Samantha, assegura que vol disculpar-se personalment amb ella. «Si la productora ho té dins de l'escaleta del pròxim programa, tot i que siguin 30 segons, m'agradaria poder dir-ho directament en públic a l'inici de la gala», afegeix abans de reconèixer que «personalment he après d'una plantofada».