A 'SÁLVAME'

Jorge Javier, contra Eduardo Noriega: «Cal tenir més delicadesa quan es parla del treball dels altres»

El presentador està molest amb l'actor per haver menyspreat 'Acorralados', 'reality' que va presentar el 2011 amb Raquel Sánchez Silva

jorge-javier

jorge-javier

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Jorge Javier Vázquez va compartir aquest dilluns amb els espectadors de ‘Sálvame banana’ el seu cabreig amb Eduardo Noriega. Tot va passar quan Lydia Lozano va esmentar el nom de l’actor al parlar d’‘Hache’, una de les últimes sèries espanyoles de Netflix. Aprofitant les paraules de la seva companya, el presentador va voler respondre al conegut intèrpret per unes declaracions que ha realitzat recentment. 

«Estic una mica molest amb ell», va reconèixer Jorge Javier abans d’advertir que «quan es parla dels treballs d’altres persones cal tenir més delicadesa». «Em sorprèn que tots tinguem aquesta poca consideració amb els treballs dels altres», va afegir el presentador, que va trobar el recolzament de Kiko Matamotos: «I que alhora financen després els seus treballs»

Davant de la insistència dels col·laboradors, el conductor de ‘Sálvame’ va acabar revelant les paraules de Noriega que tant han molestat. «Ell treballava en una sèrie aquí a Telecinco (‘Homicidios’) i ha dit que la posaven molt tard perquè abans hi havia un ‘reality’ absurd. Era ‘Acorralados’, que presentàvem Raquel Sánchez Silva i jo», va revelar. 

Notícies relacionades

Però Jorge Javier no es va quedar allà i, per defensar el seu treball i el model televisiu de la seva cadena, va llançar un dur dard a Noriega sense esmentar-lo directament: «M’encanta el cine espanyol, però quan veig certs actors criticar el que fem altres persones a televisió i veig les filmografies que tenen i els bunyols que han fet... Penso, ¿però amb quina cara poden parlar aquestes persones amb les merdes que han fet?». 

«Em sembla una burrada tirar per terra el treball dels altres», va dir. Va reafirmar, a més, les paraules que havia pronunciat anteriorment Matamoros: «Gràcies als programes que es fan en aquesta casa es financen pel·lícules»