NO CREU LES SEVES PARAULES

Risto expulsa de 'TEM' la diputada de Vox que va dimitir: «Adeu, Mari Carmen»

El presentador del programa de Cuatro s'ha mostrat molt dur amb l'ex del partit d'ultradreta

losdos

losdos

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Risto Mejide ha expulsat aquesta tarda de ‘Todo es mentira’ Mari Carmen Vázquezdiputada de Vox a Ceuta que ha dimitit del partit d’ultradreta després de la filtració d’uns whatsapps en els quals acusava els d’Abascal d’islamòfobs.

«M’agradaria saber què és el que li va atreure de Vox», ha començat la connexió el presentador, que no aconseguia entendre l’actitud de Vázquez: «Una experiència nova, estar valorada professionalment... Però a veure, que a la vida les persones ens equivoquem», es defensava ella.

Risto es mostrava molt escèptic amb les seves paraules: «Em sorprèn que algú s'afiliï a una organització política sense saber res del seu ideari. Si vostè vol que m’ho cregui, jo faig que m’ho crec, però no m’ho crec, ho sento».

Notícies relacionades

«Tampoc pensava que això era el que més us importava. Pensava que us importava el tema de la convivència aquí, que és una ciutat particular», replicava ella, cosa que Risto responia més enfadat: «Lamento que no li hagin agradat les meves preguntes, però són les preguntes que hem de fer».

Ella ha intentat suavitzar el to de la conversa: «No m’han disgustat». No obstant, el conductor ha tornat a la càrrega: «A mi les seves respostes no m’han convençut. Així que, adeu Mari Carmen, gràcies». Una vegada conclosa la connexió, Risto explicava la seva actitud als col·laboradors: «Quan veig que m’estan mentint a la cara ho he de dir».

Temes:

Risto Mejide