A 'VIVA LA VIDA'

Bertín Osborne i Emma García desmenteixen els rumors de la seva mala relació: «¿Quan t'has sobrepassat amb mi?»

Els presentadors de Telecinco han rigut al llegir els titulars de diversos mitjans de comunicació que apunten que hi ha «mal rotllo» entre ells

bertin-emma

bertin-emma

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Des que Bertín Osborne va fer el salt a ‘Viva la vida’ el passat mes d’octubre, amb una secció pròpia, diversos mitjans de comunicació han publicat informacions que apunten a una suposada mala relació entre el cantant i Emma García, presentadora de l’espai de cap de setmana de Telecinco. Davant de l’allau d’aquesta mena de titulars, els dos al·ludits van decidir desmentir-los durant la tarda d’aquest diumenge. 

«No havia vist aquests titulars», va reconèixer una sorpresa Emma davant d’un Bertín molt més contundent: «Jo tampoc perquè aquestes merdes no les veig». «Ho has definit de la millor manera. Perdoneu per la paraula, però és per descollonar-se», va apuntar la periodista mentre reia per restar-li importància. 

«Encara sort que ens coneixem, que podem parlar, que tenim una relació i que hem viscut junts aquestes setmanes. Ens vam quedar els dos molts sorpresos», va afegir Emma, que es va mostrar especialment molesta per un titular que afirmava que Bertín s’havia «sobrepassat» amb ella: «¿Quan t’has sobrepassat amb mi? No me n’he assabentat».

Notícies relacionades

Alguns d’aquests mitjans també han afirmat que Bertín Osborne havia sigut acomiadat de manera fulminant per la seva mala relació amb la presentadora. «No deuen tenir res a escriure. S’inventen tantes coses... Jo he dit que vinc quan puc, i quan no puc, no vinc. Soc cantant i els caps de setmana canto», va explicar el també presentador de ‘Mi casa es la tuya’. 

Així mateix, Bertín va voler deixar clar que està «encantat» de participar a ‘Viva la vida’. «La companyia és immillorable, però no puc venir un dia sí i tres no. Prefereixo no tornar en una temporada, però no perquè estiguem barallats. Adoro Emma», va remarcar Bertín a l’espai de Telecinco, on va anunciar que d’aquí uns quants dies haurà de viatjar a Mèxic.