PREN UNA DECISIÓ

Adara confirma que se separarà d'Hugo: «La relació és dolenta i tensa»

La concursant d''El tiempo del descuento' va assegurar que vol «arribar a un acord» amb ell per no anar a judici

adara-2

adara-2

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Adara per fi ha pres una decisió respecte a Hugo Sierra. Després d’abandonar ‘El tiempo del descuento’ per decisió pròpia, la concursant va reaparèixer aquest diumenge al plató del ‘reality show’ per comunicar en quin punt es troba la relació amb la seva parella i com serà a partir d’ara. 

«He pres la decisió de separar-me», va confirmar Adara al ser preguntada per Jorge Javier Vázquez. «Amb el pare els teus fills crec que sempre s’ha d’intentar, però el meu cor em diu una altra cosa», va afegir l’exhostessa, que va reconèixer estar «a estones bé i a estones malament». 

D’altra banda, Adara va explicar que va decidir fer el pas després de la seva sortida de la casa i va assegurar que la decisió ha sigut presa en consens. «Ara s’ha d’arribar a un acord. M’agradaria fer-ho perquè no vull anar a judici», va assegurar. 

Notícies relacionades

No obstant, va reconèixer que la seva relació amb Hugo en aquests moments és «dolenta» i «tensa». «Vull deixar clar que em separo d’Hugo per les deslleialtats, la falta d’afecte. M’he sentit molt sola. El tema d’Hugo és una cosa i el de Gianmarco és un altre», va aclarir. 

Respecte a l’italià, Adara va confessar que té ganes d’«abraçar-lo» perquè no pateixi dins de la casa de Guadalix de la Sierra. A més, va assenyalar que el que més troba a faltar són «les rialles i els bons moments» que passaven junts. 

Temes:

Telecinco