A 'CUATRO AL DÍA'

Joaquín Prat s'assabenta en directe de la mort de la seva tia: «Vola alt i bon viatge»

El presentador va voler dedicar-li el programa després de conèixer la notícia de la seva mort

joaquin-prat

joaquin-prat

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Joaquín Prat va viure aquest dijous una de les seves tardes més complicades al capdavant de ‘Cuatro al día’. Tot i que el presentador va agafar les regnes del programa amb la professionalitat que el caracteritza, abans d’acomiadar-se dels espectadors va voler compartir la dura clatellada que havia rebut durant el seu transcurs. 

«Vull demanar disculpes per si aquesta tarda no he estat especialment fi», va començar dient el periodista abans de revelar la notícia: «En el transcurs d’aquest programa, la meva tia Maruja ha mort». «Amb el permís de tots els que fan aquest programa, vull dedicar-lo a ella», va afegir Prat mantenint les maneres però visiblement emocionat. 

Notícies relacionades

«Un petó, preciosa. Vola alt i bon viatge allà on vagis». Aquestes van ser les afectuoses paraules que Prat va dedicar a la seva tia per fer-li un petit homenatge des de ‘Cuatro al día’, que durant la tarda d’ahir va dedicar gran part de la seva emissió a l’actualitat política i a les conseqüències de l’huracà Gloria. 

Després que Prat finalitzés d’aquesta manera el programa que presenta des de finals de novembre, els espectadors van voler enviar-li tot el seu suport i afecte a través de les xarxes socials