GRAN CANVI

Dakota reapareix a 'Sálvame' i mostra nova imatge després de fer-se retocs estètics

L'exconcursant de 'Supervivientes' ha passat pel quiròfan i ha avançat quina serà la seva pròxima operació

dakota

dakota

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Després de la seva participació a ‘Supervivientes’, Dakota ha passat a ser un personatge més de l’univers de Telecinco. Després d’estar diversos mesos sense trepitjar els platós de la cadena, aquest dimarts va reaparèixer a ‘Sálvame’ per mostrar la seva nova imatge davant dels espectadors, ja que ha passat pel quiròfan per sotmetre’s a diversos retocs estètics amb què es troba molt satisfeta. 

Tal com ha anat revelant en el seu compte d’Instagram, Dakota s’ha operat els llavis i també s’han posat bòtox al front. A més, s’ha augmentat el pit i ja planeja quines seran les seves pròximes intervencions. «La veritat és que estic guapíssima i m’operaré més», va assegurar ahir a l’espai de Telecinco, on va avançar que es traurà les boles de Bichat per tenir el rostre més definit

Notícies relacionades

Aprofitant la seva visita a ‘Sálvame’, Dakota també va parlar de la seva situació actual en el terreny sentimental. L’exsupervivent va explicar que ha reprès la seva relació amb Rubén malgrat els rumors d’infidelitat: «Segueixo amb Rubén perquè l’estimo. Els meus pares no hi estan d’acord i jo ho entenc, soc la seva filla, però amb els meus sentiments faré el que em de la gana. Si l’estimo, estaré amb ell». 

Dakota va recordar que Rubén està a la presó «perquè ha de complir coses del passat». «És per un delicte contra la salut pública però no és allà per assassinat», va voler aclarir davant dels col·laboradors. A més, va apuntar que tothom «mereix una segona oportunitat, jo també l’he tingut». «No puc deixar-lo», va afirmar Dakota, que no obstant, va reconèixer que la seva relació amb Rubén és «una mica tòxica». 

Temes:

Sálvame