POLÈMIQUES PARAULES

Josema Yuste, a 'Liarla Pardo': «No soc ni masclista ni feminista, soc persona»

L'actor va criticar a laSexta que els alts càrrecs del Ministeri d'Igualtat estiguin ocupats per dones

josema-yuste

josema-yuste

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Cristina Pardo va entrevistar aquest diumenge Josema Yuste al seu programa per a laSexta. La presentadora de ‘Liarla Pardo’ va parlar amb l’exintegrant de Martes y Trece sobre l’actualitat política i va voler conèixer la seva opinió sobre la primera mesura que ha pres Irene Montero al capdavant del Ministeri d’Igualtat. En les seves declaracions, Yuste va qualificar de «cursi» que els alts càrrecs d’aquesta cartera siguin dones. 

«Em sembla molt cursi», va insistir l’actor, que considera que «s’ha de veure qui és el més ben preparat a nivell de currículum, ja sigui home o dona». Però les crítiques de Yuste a Montero no es van quedar aquí i li va enviar un missatge: «Em va semblar tan cursi com quan va prometre el càrrec i va dir ‘Consell de Ministresses’. Miri, és Consell de Ministres perquè existeix el gènere neutre, no sé si ho sap perquè potser no li dona per a més». 

Notícies relacionades

L’entrevistat va manifestar que «el feminisme no és això, és una altra cosa». Curiosament, tot seguit va assegurar que no es considera «ni masclista ni feminista», sinó que es defineix com a «persona». «Per sobre de la dona i l’home hi ha les persones [...] Sent persona vull tenir la ment més oberta per admetre qualsevol tipus d’ésser humà, d’elecció sexual i de tot. M’importa la persona, sigui qui sigui i voti a qui voti», va afegir. 

Al llarg de l’entrevista, Yuste va compartir que, sota el seu punt de vista, «la cultura no pertany només a l’esquerra com sembla que volen fer creure». «La cultura no és de cap partit, ha de ser vista des d’un punt apolític», va defensar l’humorista a laSexta.

Temes:

La Sexta