MOMENT INCÒMODE

Crítiques als concursants d''OT 2020' per la seva falta de companyonia amb els dos nominats

Nick i Ariadna van contemplar des de l'altre extrem del plató l'abraçada col·lectiva dels companys que estaven fora de perill

ot-2020

ot-2020

2
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

TVE va emetre aquest diumenge la gala 1 d’‘OT 2020’, en la qual els 16 concursants van pujar a l’escenari per treure la millor versió d’ells mateixos i evitar ser nominats. Els que menys van convèncer durant les seves actuacions van ser Ariadna, Nick, Samantha i Rafa, que van estar a la corda fluixa per decisió dels membres del jurat.

Mentre Samantha va ser salvada per Noemí Galera i els professors, Rafa va ser votat de manera unànime pels seus companys perquè creués la passarel·la. D’aquesta forma, Nick i Ariadna es van convertir en els dos nominats definitius de la nit després de quedar-se sense el recolzament de cap dels seus companys.

Ni tan sols Eva i Nia, al costat dels qui han treballat durant tota la setmana, respectivament, els van ajudar durant les votacions. Aquest gest va ser molt criticat pels espectadors a les xarxes socials, però n’hi va haver un altre que ha generat encara més indignació entre els seguidors del format.

Notícies relacionades

Quan Rafa va creuar la passarel·la, Nick i Ariadna es van quedar a l’altre costat de l’escenari acompanyats per Roberto Leal mentre contemplaven l’eufòrica celebració dels 14 concursants amb el crit de guerra que els uneix: «¡Ivo, ivo, ivo, abrazo colectivo!». Una actitud que, per a molts, reflecteix una greu falta de companyonia en uns moments tan complicats per als nominats.

Per aquesta raó, les xarxes es van omplir de crítiques cap als ‘triunfitos’ per la seva falta d’empatia cap als dos concursants que es juguen la seva permanència a l’acadèmia. Algunes, això sí, amb molt sentit de l’humor.