A 'VIVA LA VIDA'

Carmen Borrego respon a les crítiques d'Ana Rosa i Joaquín Prat: «No entenc la vostra doble vara de mesurar»

Els presentadors de Telecinco van mostrar sorpresa per les declaracions de la filla de María Teresa Campos sobre Edmundo Arrocet

carmen-borrego

carmen-borrego

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Carmen Borrego es va asseure aquest diumenge a ‘Viva la vida’ per respondre a les crítiques que ha rebut per concedir una entrevista en la qual no deixa gaire bé Edmundo Arrocet. Algunes de les persones que no entenen el seu paper en la ruptura entre l’humorista i María Teresa Campos són Joaquín Prat i Ana Rosa Quintana, que aquesta setmana han mostrat sorpresa per les declaracions de la filla de la comunicadora.

«Ja em diràs què hi pinta a la relació més enllà que és la filla de María Teresa. ¿Què hi pintes en aquesta història? Per atacar i dir totes aquestes coses que dius de Bigote... no ho entenc», reconeixia fa uns dies Prat des d’ ‘El programa de Ana Rosa’. La mateixa presentadora mostrava una opinió molt similar a la del seu company: «Teresa Campos és una persona adulta, intel·ligent. ¿Què hi pinta un fill parlant de la relació de la seva mare?»

Notícies relacionades

«Terelu s’esforça per deixar-ho córrer, i arriba Carmen i es carrega tota aquesta estratègia», va afegir el copresentador, que aquest diumenge es va trobar amb la resposta de Borrego. «Em crida l’atenció, i ho dic amb tot el respecte que em mereixeu, perquè a Joaquín li tinc especial afecte, que la setmana abans que jo donés l’exclusiva em truquéssiu del vostre programa perquè anés a parlar de la meva mare», va contraatacar la col·laboradora. 

Borrego va afirmar a ‘Viva la vida’ que va decidir rebutjar l’oferta: «Em va trucar el vostre company Pepe del Real i em va dir que si no hi anava jo, que hi anés la meva germana». «Llavors, ¿per què tenim dues vares de mesurar? ¿Per què em truqueu per anar al vostre programa a parlar de la meva mare? No ho entenc, no menteixo i jo vaig rebre aquesta trucada», va concloure la tertuliana.