NO HO ENTÉN

Emma García, molesta amb Carmen Borrego: «M'estranya que a 'Viva la vida' digui una cosa i a les revistes una altra»

A la presentadora li ha estranyat el canvi d'opinió de la filla de María Teresa Campos sobre Edmundo Arrocet

viva-la-vida

viva-la-vida

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

La ruptura d’Edmundo Arrocet  i María Teresa Campos continua generant contingut en els programes de Mediaset. Un dels que més minuts d’emissió li està dedicant és ‘Viva la vida’, ja que compta amb les filles de la veterana comunicadora com a col·laboradores. Ahir a la tarda, Emma García va aprofitar la presència de Terelu Campos per compartir la seva opinió sobre l’actitud que ha pres Carmen Borrego en tot aquest tema. 

I és que la germana de Terelu aquesta setmana ha concedit una entrevista a ‘Lecturas’ en què carrega contra l’humorista, una cosa que li va cridar especialment l’atenció a la presentadora. «M’ha estranyat una cosa i la vull plantejar. En aquest programa deixa molt bé l’Edmundo, en cap moment parla de cap crueltat. M’ha estranyat que a l’entrevista digui una cosa i aquí una altra», va dir Emma García. 

Notícies relacionades

Abans de res, la presentadora va voler deixar clar que la seva col·laboradora pot «donar totes les entrevistes que vulgui i cobrar tot el que pugui». A més, va assegurar que aquesta tarda li traslladarà els seus dubtes a Carmen Borrego. 

Minuts abans, Terelu va voler defensar-se de les crítiques dels seus companys. «Si el contracte d’aquest programa diu que soc aquí per parlar de la meva vida, en aquest moment em trec el micro i marxo. Ho dic així de clar», va afirmar.