TRENCA EL SEU SILENCI

María Teresa Campos parla de la seva ruptura amb Edmundo Arrocet: «Em va dir adeu per WhatsApp»

La presentadora ha concedit una entrevista en què revela tots els detalls sobre el final de la seva relació amb l'humorista

maria-teresa-campos

maria-teresa-campos

2
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

El 2019 va finalitzar amb una notícia que va sacsejar el món de la premsa rosa: la ruptura de María Teresa CamposEdmundo Arrocet. Des que va saltar la notícia el 28 de desembre s’ha parlat molt sobre les circumstàncies que envolten aquesta separació, però no ha sigut fins ara quan la protagonista de la història ha decidit trencar el seu silenci i oferir la seva versió dels fets.

La revista ‘¡Hola!’ avança aquest dimarts la seva portada de demà, en què la veterana comunicadora deixa alguns titulars que no estan deixant ningú indiferent. «Per WhatsApp em va dir adeu, que no el busqués ni li truqués, perquè seria pitjor. No em sembla bé com ho ha fet», reconeix una taxativa María Teresa, que, no obstant, no té cap intenció de recuperar la seva relació amb Edmundo: «Tanco la porta a la reconciliació».

«No pretenc tampoc dir res de dolent de la persona amb la qual he estat gairebé sis anys. Explicaré la realitat. En el dia d’avui, no em puc creure que no m’estimés», declara la periodista en l’entrevista que es podrà llegir completa aquest dimecres. A més, confessa que ho ha passat molt malament durant les últimes setmanes: «He plorat molt, perquè ell era la meva companyia. El meu amic, el meu amant, el meu tot».

Notícies relacionades

Malgrat tot, María Teresa treu el seu costat més optimista i deixa una frase que crida l’atenció i que aquest dimarts està arrasant a les xarxes socials: «Que s’acabi Edmundo no significa que s’acabi el món».

María Teresa Campos va revelar el 28 de desembre a ‘Viva la vida’, a través d’un comunicat llegit per la seva filla Terelu, la ruptura de la relació que mantenia amb Edmundo Arrocet des de feia sis anys: «Vull manifestar, per evitar especulacions, que la nostra relació s’ha trencat recentment. Demano als companys i a les persones que m’estimen, en la mesura possible, que em deixin viure amb tranquil·litat aquests moments tan difícils per a mi».