ESTRENES I TORNADES

Totes les sèries que arriben a HBO aquest gener

'The new pope', 'El visitante' i 'Avenue 5' arriben a la plataforma

the-new-pope

the-new-pope

2
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

‘The new pope’, la continuació de ‘The young pope’, serà una de les estrenes més destacades de HBO Espanya el gener del 2020. El director Paolo Sorrentino torna al papat modern amb un altre protagonista, John Malkovich, a qui també acompanyen altres actors de la talla de Jude Law, Javier Cámara, Sharon Stone o Marilyn Manson.

També arribarà a la plataforma l’adaptació de la novel·la supervendes de Stephen King, ‘El visitante’ (13 de gener). La sèrie s’estrenarà amb dos capítols protagonitzats per Jason Bateman, Ben Mendelsohn Cynthia Erivo. A més, el 20 de gener aterra ‘Avenue 5’, la nova sèrie creada per Armando Ianucci amb un repartiment encapçalat per Hugh Laurie.

‘The new pope’ - Temporada 1 - 11 de gener

Pius XIII (Jude Law) està en coma. Després d’una sèrie d’esdeveniments impredictibles i misteriosos, el Secretari d’Estat Voiello (Silvio Orlando) aconsegueix col·locar al tron papal Sir John Brannox (John Malkovich), un aristòcrata anglès moderat, encantador i sofisticat, que pren el nom de Joan Pau III. El nou papa sembla perfecte, però amaga algun secret i una certa fragilitat. De seguida s’adonarà que no serà fàcil reemplaçar el carismàtic Pius XIII: suspès entre la vida i la mort, Lenny Belardo s’ha convertit en un sant i milers de fidels l’idolatren, augmentant el contrast entre els fonamentalismes. 

‘El visitante’ - Temporada 1 - 13 de gener

La sèrie explica la història del detectiu Ralph Anderson (Ben Mendelsohn), que es prepara per investigar sobre el cos mutilat de Frankie Peterson, d’11 anys, trobat als boscos de Geòrgia. Les misterioses circumstàncies que envolten aquest crim horrorós duen Ralph, que encara lamenta la mort recent del seu fill, a portar la poc ortodoxa investigadora privada Holly Gibney (Cynthia Erivo), les misterioses habilitats de la qual espera que ajudin a explicar l’inexplicable.

‘Avenue 5’ - Temporada 1 - 20 de gener

La sèrie està protagonitzada per Hugh Laurie, que dona vida a Ryan Clark, el capità benestant i delicat d’‘Avenue 5’, un creuer espacial amb comoditats de luxe com bufets gurmet, un ‘spa’, una plataforma d’observació i classes de ioga. A l’inici de la història, el viatge de vuit setmanes de l’‘Avenue 5’ al voltant de Saturn està en marxa i els seus sistemes són òptims, però quan la nau troba dificultats tècniques, depèn de Ryan i la seva tripulació calmar els passatgers descontents i trobar una manera d’afrontar successos inesperats a bord... tot i que pot ser que no estiguin equipats per fer-ho.

‘Larry David’ - Temporada 10 - 20 de gener

‘Larry David’ gira al voltant d’una versió fictícia i alegrement misantropa del mateix David mentre una càmera ubiqua narra l’univers privat, sovint banal, d’aquest home (relativament) famós. 

La sèrie continua mostrant els detalls aparentment trivials de la vida quotidiana: una tassa de cafè freda, una camisa tacada, un raspall de dents perdut, poden precipitar una cadena d’infortunis amb un efecte divertidíssim. Per mantenir la frescor del format, la sèrie es grava sense guió i els membres del repartiment reben esquemes de les escenes i, sovint, improvisen línies de diàleg mentre roden.

Altres estrenes

4 de gener

‘Into the dark’ - Temporada 2

7 de gener

‘Manifest’ - Temporada 2

15 de gener

‘Legends of tomorrow’ - Temporada 5

22 de gener

‘The Eric André Show’ - Temporades 1 a 3

‘The Jellies’ - Temporada 1 i 2

‘Metalocalypse’ - Temporades 1 a 3

‘Mr. Pickles’ - Temporades 1 a 3

‘Robot chicken’ - Temporades 1 a 9

‘Samurai Jack’ - Temporades 1 a 5

‘The shivering truth’ - Temporada 1

Notícies relacionades

‘Tigtone’ - Temporada 1

‘Your pretty face is going to hell’ - Temporades 1 a 3

Temes:

HBO