PETIT MALENTÈS

L'enganxada de Carlota Corredera a un reporter de 'Sálvame' per un micro obert

Sergi Ferré va dir durant una connexió que la presentadora era «molt lenta donant pas»

carlota-corredera

carlota-corredera

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Coses del directe. Així és com va definir aquest dilluns Carlota Corredera un petit malentès que va tenir amb Sergi Ferré, que estava intentant aconseguir unes declaracions d’Hugo Sierra per a ‘Sálvame’ després de l’entrevista d’Adara. Quan la presentadora es disposava a connectar amb el reporter, aquest va dir unes paraules que es van colar pel micro i que van agafar per sorpresa la presentadora: «És que la meva companya és molt lenta donant pas». 

Després de la connexió en directe, Carlota va voler parlar amb Sergi per aclarir el que havia passat: «S’ha sentit que deies que era molt lenta. Respecto moltíssim la teva feina, sempre impecable. Defenso molt la feina de carrer. Que sàpigues que estava acabant Antonio David de parlar, per això no t’he donat pas, no perquè sigui lenta. L’he donat quan he pogut». 

Notícies relacionades

«Era una manera de dir-ho», va provar de justificar per la seva part el reporter. No obstant, la presentadora va voler remarcar que no hi havia cap tipus d’enfrontament entre ells: «Com s’ha sentit i he posat una cara, perquè soc molt expressiva, que la gent sàpiga que no passa absolutament res»

«Això és el que és, feina, coses del directe. No passa res, entenc que també estiguis avorrit [...] has de fer les coses bé i si et volen parlar o no... tu estàs sent l’enllaç i has de fer la teva feina tranquil·lament», va afegir Corredera, que va demanar un aplaudiment tant per a Sergi com per al seu company càmera

Temes:

Sálvame