EXCLUSIVA YOTELE

Els plans d'Antena 3 amb 'Ahora Caigo' i 'Boom' després de l'arribada de 'Pasapalabra'

La cadena té previst recol·locar 'Boom' al lloc on actualment s'emet el concurs d'Arturo Valls, per deixar el seu buit al que fins ara s'emetia a Telecinco

pasapalabra

pasapalabra

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

L’arribada de ‘Pasapalabra’Antena 3 revolucionarà les seves tardes a partir del pròxim mes de gener. La cadena està estudiant amb deteniment com organitzar els seus continguts després de la tornada del concurs, que s’emetrà a partir de les 20:00 hores de la tarda, fet que provocarà altres moviments a la graella, segons ha conegut en exclusiva YOTELE.

Els directius d’Atresmedia conclouen que no és convenient mantenir tres concursos a la mateixa franja horària, pel que l’arribada de ‘Pasapalabra’ els obligarà a treure un dels ja existents de la tarda. Segons la informació a què ha tingut accés aquest portal, en aquest moment s’inclinen per buscar-li una nova ubicació a ‘Ahora caigo’, que continua funcionant bé en termes d’audiència.

Notícies relacionades

No obstant, el cert és que ‘Boom’ registra en l’actualitat millors xifres en el tram final de la tarda, per la qual cosa la intenció de la cadena és recol·locar Juanra Bonet al lloc que ara ocupa Arturo Valls, que podria passar als caps de setmana, iniciar una etapa d’especials en ‘prime time’ o saltar als matins de dilluns a divendres, per reforçar la seva banda de migdia.

‘Pasapalabra’ torna a Antena 3

Atresmedia recuperarà el 2020 ‘Pasapalabra’, format que va estrenar al nostre país l’any 2000 amb Silvia Jato com a presentadora, sent substituïda en algunes ocasions per Constantino Romero. Després, Jaime Cantizano va agafar el relleu del popular concurs que el 2007 va anar a parar en mans de Telecinco, amb Christian Gálvez al capdavant. De moment, es desconeix el rostre que agafarà les regnes de l’espai en la seva nova etapa.