A 'VEN A CENAR CONMIGO'

Omar Montes fa fora de casa seva la 'franquista de la tele': «Estàs faltant al respecte al meu poble»

Pilar Gutiérrez va arremetre contra l'islam i va acabar amb la paciència del guanyador de 'Supervivientes'

pilar-omar

pilar-omar

2
Es llegeix en minuts

Pilar Gutiérrez, més coneguda com ‘la franquista de la tele’, va tornar a fer-la grossa amb els seus comentaris en l’última entrega de ‘Ven a cenar conmigo’. Mentre sopava a la casa d’Omar Montes amb la resta de comensals, la dona va començar a indagar en els orígens de l’amfitrió fins que va descobrir que el seu pare és àrab. «¿Sou molt tradicionals, no?», va deixar anar la seguidora del dictador. 

«Jo soc més modern. Jo soc gitanomoro, m’he criat aquí. Està tot molt modernitzat, ja no fa falta posar-se vel», va respondre Omar amb educació abans d’explicar que «el vel i el burca és el mateix». Pilar, per la seva banda, va continuar amb un discurs que va començar a incomodar els convidats: «El burca és aquest drap amb què no se’ls veu». «És una mica més significatiu que un drap», va aclarir el cantant, visiblement molest.

«Jo soc àrab i no pots parlar així de la meva gent, perquè llavors tenim un problema. Massa bé m’ho he pres per a aquesta merda que ha dit», va assenyalar Omar en la intimitat de les càmeres després que Pilar insistís que els musulmans «són molt tradicionals tot i que tinguin una altra cultura».

«Com que em recordes la meva àvia, no et contestaré com t’hauria de contestar. Soc molt respectuós, i més amb les dones grans. Tu sempre has dit que Franco era un tio meravellós i mai t’he portat la contrària», va dir el guanyador de ‘Supervivientes’ a la seva convidada sense perdre les maneres. 

Pilar Gutiérrez: «La vostra religió diu coses rares»

Notícies relacionades

Però lluny de reflexionar al veure que estava ofenent l’amfitrió, Pilar va seguir anant a la seva i fins i tot va anar un pas més enllà: «La vostra religió diu coses una miqueta rares, com que cal matar tots els infidels. És a l’Alcorà». «Jo no sé on has sentit que la religió musulmana diu que cal matar infidels. Estàs faltant el respecte al meu poble i als meus orígens». 

«Mira a Síria com ho han fet, s’han carregat tots els infidels, com diuen ells», va pressionar Pilar mentre el cabreig d’Omar anava en augment: «Collons. Perquè s’hagi fet això en algun moment, no pots jutjar tots els musulmans per igual». Finalment, la paciència de l’amfitrió de la vetllada es va esgotar i va decidir expulsar la dona de la seva vivenda: «¿Saps què faré? Te n’aniràs ara de casa meva». 

Temes:

Cuatro