ANÈCDOTA VIRAL

El cas de la reportera de TVE que va mentir sobre el Gordo salta a la premsa internacional

Natalia Escudero va celebrar que li havia tocat el primer premi però després va reconèixer que s'havia emportat una quantitat molt menor

natalia-escudero

natalia-escudero

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

El nom de Natalia Escudero no només ha copat els titulars de la premsa espanyola. Nombrosos mitjans de comunicació internacionals s’han fet ressò del cas de la reportera de TVE que va celebrar davant de les càmeres que li havia tocat el Gordo de la Loteria de Nadal quan, en realitat, només s’havia emportat «un pessic» de 5.000 euros. Així ho va reconèixer ella mateixa en una connexió posterior amb ‘La mañana’,va desencadenar el caos a les xarxes socials i i es va situar en el focus de les crítiques. 

Mitjans anglesos com la BBC, Mirror o Sky News, australians com 9News, irlandesos com The Journal o peruans com el Perú 21 han recollit la que, sens dubte, ha sigut la gran anècdota televisiva del sorteig de la loteria. Tot i que l’empleada de la televisió pública va celebrar en un primer moment que havia guanyat els 400.000 euros del Gordo, més endavant va admetre que s’havia deixat portar per l’eufòria dels premiats

Notícies relacionades

«El Gordo no m’ha tocat, però un bon pessic sí. Això sí que és cert». Vagi per davant que aquí, amb l’alegria dels premiats, m’he animat perquè també m’ha tocat un pessic i s’ha de celebrar», va explicar Escudero davant de les càmeres de TVE quan ja s’havia convertit en un fenomen viral per la seva desenfrenada celebració en directe. 

La reportera va demanar disculpes

Davant de l’enrenou generat, la mateixa professional es va veure obligada a demanar disculpes per calmar els ànims. «Els últims mesos estan sent difícils per a mi per motius personals, i per primera vegada la deessa fortuna m’havia somrigut amb un pessic. M’he encomanat de l’alegria de la resta d’afortunats, però no he mentit ni manipulat», va voler aclarir. 

Temes:

TVE