DONA EXPLICACIONS

La reportera de TVE reconeix que és mentida que li hagi tocat el Gordo: «M'emporto un pessic»

La periodista va celebrar en directe que li havia tocat el primer premi però en realitat s'hauria emportat 5.000 euros

reportera-rtve

reportera-rtve

2
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Natalia Escuderoreportera de TVE, es va convertir aquest diumenge en una de les inesperades protagonistes del sorteig de la Loteria de Nadal. Des d’un bar de Sant Vicent del Raspeig, a Alacant, l’empleada de la televisió pública es va deixar emportar per l’eufòria dels premiats amb el Gordo i va deixar anar davant de les càmeres que ella també era una de les afortunades. Res més lluny de la realitat, tal com ella mateix va aclarir més endavant. 

«¡Que demà no vinc! ¡No treballo demà! (...) 40 dècims s’han venut d’aquest número que no oblidarem. ¡Un és meu! ¡No m’ho crec!», exclamava la Natalia durant una connexió en directe amb l’especial de ‘La mañana’. Des del plató, María Casado i Fernando Timón no donaven crèdit davant de la immensa felicitat de la seva companya, que en una connexió posterior, va posar els peus a terra per aclarir que no li havia tocat el primer premi.

Mentre feia un gest com si es tanqués la boca amb una cremallera, la Natalia donava explicacions davant de l’audiència de TVE: «El Gordo no m’ha tocat, però un bon pessic sí. Això sí que és cert». «Que vagi per davant que aquí, amb l’alegria dels premiats, m’he animat perquè també m’ha tocat un pessic i s’ha de celebrar», provava de justificar.  

Tot i que la periodista no va voler revelar la quantitat que s’ha embutxacat, fonts de RTVE han assenyalat a Europa Press que té un dècim premiat amb 5.000 euros, lluny dels 400.000 que sí que els va tocar a les persones amb qui va poder xerrar en directe. Aquesta anècdota s’ha girat en contra de la Natalia, que ha volgut donar explicacions més detallades a les seves xarxes socials per enfrontar-se a les crítiques que la titllen de «mentidera i manipuladora»

Notícies relacionades

«Demano disculpes a qualsevol espectador que avui s’hagi sentit enganyat per una servidora», comença dient la reportera en una sèrie de tuits en què explica amb deteniment el que va passar: «Els últims mesosestan sent difícils per a mi per motius personals, i per primera vegada la deessa fortuna m’havia somrigut amb un pessic. M’he encomanat de l’alegria de la resta de premiats, però no he mentit ni manipulat». 

«En els meus 25 anys de carrera com a periodista sempre he anat amb el cap ben alt i la consciència tranquil·la per la meva feina rigorosa i contrastada. És trist que Natalia Escudero sigui avui la periodista manipuladora i mentidera de RTVE», lamenta a la xarxa social, on afegeix: «Respecto tots els professionals que per audiència ‘maten’, roben testimonis, ficcionen notícies, però jo mai m’he prestat a això i mai ho faré».

Temes:

TVE