HO EXPLICA A 'LA RESISTÈNCIA'

La reacció de Broncano al conèixer que laSexta emetrà els seus monòlegs durant la Nit de Nadal

La cadena d'Atresmedia va anunciar que durant la nit del 24 de desembre apostarà per un reescalfat amb les aparicions del presentador a 'El club de la comèdia'

broncano

broncano

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Tot i que David Broncano és un dels rostres més populars de Movistar+, on actualment triomfa cada nit amb ‘La resistència’,laSexta sorprenia dilluns passat a l’anunciar que apostaria per un reescalfat amb els millors monòlegs de l’humorista a ‘El club de la comèdia’ per a la seva Nit de Nadal. Una decisió que també ha agafat per sorpresa el seu protagonista, tal com va revelar aquest dijous en el seu programa. 

Aprofitant la visita d’El Gran Wyoming, Broncano va avançar que per Nadal torna a «compartir cadena» amb el presentador d’‘El intermedio’. «¿Has vist el que han fet els teus companys de laSexta? Qui ensurt em vaig endur ahir...», li va preguntar el conductor del ‘late night’ al seu convidat abans de compartir quines van ser les seves impressions al veure l’anunci: «Collons, gravo tantes coses que dic: ‘Potser he fet un programa per a laSexta i no me n’he assabentat’»

Notícies relacionades

«Han agafat monòlegs meus d’‘El club de la comèdia’ del 2012 per posar-ne sis de seguits. I Nit de Nadal amb Broncano, a prendre pel cul», va explicar l’humorista entre rialles però sense ocultar la seva sorpresa: «Bona clavada». «Ara ho cedeixes absolutament tot. Pots estar mort de gana a casa teva, ser el número u en les llistes de vendes o a la televisió i estar menjant-te una merda», va reconèixer Wyoming. 

No obstant, Broncano es va interessar pels possibles beneficis que podria obtenir: «Ara laSexta posa aquests monòlegs i jo havia cedit els meus drets a ‘El club de la comèdia’. ¿Però pot ser que m’arribi alguna cosa de pasta?». «¿Què vols, pasta?», va dir fent broma el seu interlocutor, a la qual cosa el presentador va respondre amb fermesa: «Vull saber si això em reportarà alguna cosa». «Alegria i satisfacció», va apuntar Wyoming.