A ONDA ZERO

La reacció d'Alsina al sentir un pet en directe mentre entrevistava Manuela Carmena

Els micròfons de 'Más de uno' van captar un so que ha suscitat molts comentaris a les xarxes socials

alsina-carmena

alsina-carmena

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Aquest dimarts al matí, a ‘Más uno’, Carlos Alsina va rebre a l’estudi d’Onda CeroManuela Carmena. L’exalcaldessa de Madrid va acudir a l’espai radiofònic per presentar ‘A los que vienen’, el seu nou llibre, i per parlar de l’actualitat política i social. No obstant, es va produir una inesperada anècdota que va desviar l’atenció de l’entrevista.

Quan Carmena estava parlant del salt d’Íñigo Errejón a la política nacional de la mà de Més País, els micròfons de l’estudi van captar el so d’un pet, tal com han recollit nombrosos tuitaires durant les últimes hores. El que més crida l’atenció va ser la reacció d’Alsina, que va aixecar ràpidament el cap per intentar localitzar l’origen del que acabava de sentir

Notícies relacionades

Mentre Carmena continuava parlant, Alsina va arrufar les celles i va esbossar un somriure per, segons després, començar a assenyalar amb el dit el presumpte responsable i posar-se les mans al cap. 

«La cara d’Alsina, sisplau, la reacció és brutal, no m’ho crec» o «estic al puto terra» són alguns dels comentaris que poden llegir-se a Twitter sobre aquest inesperat episodi. D’altres no obstant, s’obren a més teories i plantegen altres preguntes: «¿Pet o porta?».