PER SEGURETAT

La confessió de Susanna Griso a 'Espejo público': «Portava un esprai de gas pebre a la bossa»

La presentadora ha recordat que el seu pare li va comprar la coneguda arma de defensa personal

suanna-griso

suanna-griso

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

‘Espejo público’ va emetre durant el matí de dimarts unes dures imatges relacionades amb l’agressió a un vigilant de seguretat a Barcelona. En la gravació mostrada per l’espai d’Antena 3, els membres d’una família comencen a proferir insults racistes contra l’empleat després de ser obligats a abandonar una botiga de joguines per motius que es desconeixen. 

Enmig de l’acalorada discussió, l’home es va treure de la butxaca un esprai de gas pebre i va començar a ruixar-lo a la cara del vigilant fins que finalment va ser reduït. Després de veure les imatges, Susanna Griso va quedar impactada i va llançar una pregunta als seus col·laboradors: «¿No us crida l’atenció que algú porti gas pebre a sobre? ¿Que algú vagi a una botiga de joguines en aquestes dates amb això a sobre?». 

Notícies relacionades

«L’esprai pebre està prohibit, menys alguns que estan autoritzats», va explicar Alfonso Egea, mentre que una altra col·laboradora va recordar que «hi ha dones que el porten a la bossa». Això va donar peu que Griso compartís amb els seus companys i amb l’audiència una anècdota relacionada amb aquest arma de defensa personal

«Jo us he de confessar una cosa, quan treballava a la ràdio i sortia a altes hores de la matinada i havia de creuar molts carrers, el meu pare em va comprar un esprai de gas pebre i el portava a la bossa. Una no sabia el que es podia trobar», va reconèixer la presentadora, que va voler deixar clar que el seu «estava autoritzat».