SE LA JUGUEN

'La resistencia': l'aposta de Piqué i Broncano abans del seu partit de tennis a la Caixa Màgica

El 'late night' de #0 va emetre ahir a la nit la primera de les seves dues entregues especials des del recinte esportiu

la-resistencia

la-resistencia

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

‘La resistencia’ va emetre aquest dimecres la primera de les seves dues entregues especials des de la Caixa Màgica de Madrid. El ‘late night’ de #0 s’ha desplaçat aquesta setmana fins al recinte esportiu després que Gerard Piqué posés la proposta sobre la taula, ja que és l’encarregat d’organitzar la fase final de la Copa Davis que comença dilluns. Ahir a la nit, el mateix futbolista del Barça va ser el convidat (per tercera vegada) de David Broncano

«Jo ho vaig dir de broma i vosaltres us heu escalfat», va dir bromejant Piqué després d’entrar a la pista de tennis on s’ha traslladat per uns dies el plató de ‘La resistencia’. Aquesta nit s’emetrà la segona part d’aquest programa històric per a Broncano i el seu equip, en què el presentador i l’esportista, acompanyats d’altres rostres molt coneguts, disputaran un partit de tennis

Un matx d’altura al qual Broncano va decidir donar més emoció: «Ens hi hauríem de jugar alguna cosa». Un espectador va proposar llavors que es juguessin l’estàtua valorada en 30.000 euros que l’humorista havia demanat a Piqué en una de les seves anteriors visites al programa. «Si perdo jo et regalo aquesta tassa firmada, i si perds tu ens compres la puta estàtua», va deixar caure.

Notícies relacionades

Després de dubtar durant uns instants, el futbolista va acabar cedint i es va comprometre a complir el desig de Broncano en el cas de perdre. No obstant, el rostre de #0 va anar un pas més enllà i, a més de la tassa, també va posar en joc el premi Ondas que li entreguen aquesta mateixa tarda. «Com és a Barcelona i soc allà, te’l portaré a casa teva», va assegurar. 

Però, a canvi, Broncano va demanar a Piqué una medalla de la Champions. «No sé on són, et dono una rèplica que tinc de la Copa del Món», va respondre el defensa del Barça, que, en lloc de l’estàtua, va plantejar la possibilitat de revelar el contingut de la caixa del programa. «El preu més o menys és el mateix», va recordar Piqué, ja que la «multa» per trencar el contracte és de 50.000 euros. «Amb aquests diners comprem l’estàtua», se li va ocórrer a Broncano.