MALENTÈS A LES XARXES

Elena Furiase fa broma amb un projecte fictici i confon els seus seguidors: «Vaig pensar que s'entendria»

L'actriu s'ha vist obligada a aclarir que no presentarà cap nou programa

elena-furiase

elena-furiase

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

El sentit de l’humor li ha jugat una mala passada a Elena Furiase a les xarxes socials. Fa uns dies, l’actriu va fer broma amb la posada en marxa d’un nou projecte professional fictici que els seus seguidors van donar per veritable, i davant de l’enrenou causat, s’ha vist obligada a donar explicacions.

L’origen d’aquest divertit malentès està en la publicació d’una fotografia en la qual Furiase apareix amb diversos companys de professió. Tots ells posen en un saló que recorda un set d’entrevistes amb un gran cartell lluminós amb les paraules «Only You», títol del format que l’actriu va idear al seu cap. 

«Ahir a la nit va començar el meu programa ‘Only You’ i els meus primers entrevistats van ser Eva Almaya, Helena Kaittani i el gran Bernabé Fernández. Aquí us deixem alguns moments», va escriure Furiase en una ‘story’ d’Instagram junt amb la fotografia, la qual acompanyava de tres emoticones rient. 

Furiase: «No hi ha cap nou programa»

No obstant, molts seguidors es van creure que Furiase tenia un nou programa televisiu entre mans, tal com ella mateixa va revelar en una altra ‘story’. «Em quedo a quadros perquè hi ha molta gent que m’està felicitant pel nou programa ‘Only You’, però no hi ha cap nou programa», va explicar. 

Notícies relacionades

Així mateix, va aclarir que la instantània es va fer a la festa d’inauguració del Festival de Cine de Huelva: «Semblava que jo era la presentadora d’un programa. Aquest matí m’ha fet gràcia posar-ho, vaig pensar que s’entendria que era un broma, que no hi ha programa». 

Per finalitzar, Furiase no va voler acomiadar-se sense agrair l’allau de mostres d’afecte que va rebre després de publicar el missatge. «Tant de bo tingués un programa i pogués entrevistar actors que expliquessin els seus projectes, que fa falta un programa així... Tant de bo, però no és el cas», va concloure la filla de Lolita.