RÀNQUING YOTELE

Els pitjors aspirants que han passat pel càsting d''OT 2020'

En el procés de selecció de la nova edició del 'talent show' hi ha hagut actuacions que deixen molt a desitjar

aspirantes-ot

aspirantes-ot

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Durant les últimes cinc setmanes, més de 10.000 persones s’han presentat als càstings d’‘OT 2020’, que ha fet parada a Barcelona, Las Palmas de Gran Canària, València, Palma de Mallorca, Màlaga, Sevilla, Bilbao, Madrid i Santiago de Compostel·la. Aquest any, en la seva ferma aposta pel contingut digital i les xarxes socials, el programa ha emès el procés de selecció de manera íntegra per Youtube, la qual cosa ha permès que els espectadors del ‘talent show’ es delectin amb veus molt prometedores. 

No obstant, Youtube també ha sigut un aparador per a tots aquells aspirants que, ja sigui per nervis o perquè no s’ho han pres massa seriosament, s’han viralitzat per les seves dantesques actuacions davant de l’equip de càsting format per Noemí Galera, Ismael Agudo, Pablo Wessling i José Marín. En el vídeo sota aquestes línies, recollim els minuts de glòria d’alguns valents que s’han presentat a les proves i que han deixat molt a desitjar. 

Notícies relacionades

Veus tremoloses, desafinades i amb poc futur en la indústria musical han tornat a colar-se en les proves d’‘OT 2020’, tal com ha passat altres anys tant en aquest ‘talent show’ com en altres formats musicals. La gran diferència és que tots ells han sigut vistos per milers d’espectadors a Youtube i, per tant, s’han convertit en objecte de mofes i mems.

No obstant, les aspiracions de la gran majoria d’aquest tipus d’aspirants no han sigut d’altres que divertir-se i passar una bona estona (o fer-ho passar malament als jutges, segons com es miri). D’aquesta manera, davant de Noemí Galera i companyia ha passat gent que ha apostat per temes que, sens cap dubte, no els passarien pel cap a la resta d’intents de concursants. ‘Ahora estoy mejor’ d’Isa P, la cançó del Gegant de ‘Doraemon’ i temes religiosos o populars són alguns dels exemples.