NOU ATAC

Un cotxe de laSexta apareix ple de pintades després d''El objetivo': «Fatxes, fills de puta»

L'equip de la cadena ha gravat unes imatges en les quals es mostren els insults escrits al vehicle

lasexta

lasexta

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Les agressions i faltes de respecte als periodistes estan a l’ordre del dia. En una setmana marcada pels disturbis a Barcelona i altres parts de Catalunya, diversos reporters han patit els atacs dels manifestants més radicals. Una cosa similar va passar aquest diumenge, quan el cotxe d’un equip de laSexta va aparèixer ple de pintades i insults

Després de fer una cobertura des de la capital catalana per a ‘El objetivo’,l’espai d’actualitat política que presenta Ana Pastor en el ‘prime time’ de la cadena, els periodistes van trobar que el vehicle que havien aparcat al carrer de la Riera d’Horta estava completament pintat. 

Notícies relacionades

Al capó i als laterals del cotxe es podien llegir missatges com «fatxes» «fills de puta», tal com es mostra en les imatges gravades pel mateix equip. A més, la part superior estava coberta de pintura negra. 

Tan sols un dia abans, com va recollir aquest portal, una altra periodista de laSexta va patir una agressió en primera persona mentre cobria la manifestació de Madrid en contra de la sentència del procés. Irene Rupérez, la reportera afectada, va explicar en una connexió que li havien escopit a la cara i enganxat un xiclet als cabells.

Temes:

La Sexta