PARLA CLAR

Susanna Griso, taxativa a 'Espejo público': «Em defineixo com a no independentista»

La presentadora va fer aquesta afirmació en el seu programa mentre entrevistava Pilar Eyre

griso

griso

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Divendres passat al matí,‘Espejo público’ va centrar la majoria dels seus continguts en la delicada situació que passa Catalunya i en els disturbis que s’han estat produint a Barcelona durant els últims dies. Per analitzar aquesta situació, Susanna Griso va mantenir una conversa amb Pilar Eyre a través d’una connexió i va acabar reconeixent que no és independentista, al contrari del que molts espectadors pensen. 

La presentadora, que en moltes ocasions ha sigut acusada tant de ser partidària de la independència de Catalunya com de no ser-ho, va acabar fent aquesta confessió després que Eyre expliqués que «els mètodes violents no agraden a ningú, ni tan sols als polítics que són a la presó i que diuen que no és el camí».

«Jo ho he dit moltes vegades, no soc independentista i respecto la gent que ho és», va afegir Eyre, que va preferir no parlar gaire perquè «hi haurà gent disgustada d’una banda i de l’altra». 

Notícies relacionades

Una afirmació davant de la qual Griso no va poder evitar respondre: «Bé, Pilar, benvinguda al club. M’ho dius a mi, que soc objecte constant de tota la fúria extremista d’una i altra banda. En aquest moment toca dir el que un sent. Tu i jo hem fet un esforç d’empatia per entendre els independentistes i els que no ho són».

Va ser a continuació que la periodista es va acabar posicionant: «Tu i jo ens podem definir perfectament com a no independentistes, però això no impedeix que diguem el que pensem»

Temes:

Catalunya