MOMENT DIVERTIT

A Pedro Piqueras se li posa una mosca a la cara a 'Informativos Telecinco': la seva reacció et sorprendrà

El presentador va aconseguir aguantar sense donar una manotada a l'insecte fins que va donar pas a una reportera que era a Barcelona

piqueras

piqueras

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

No hi ha dubte que Pedro Piqueras és un professional de solvència contrastada. Amb gairebé quatre dècades d’experiència davant les càmeres i conscient que un presentador d’espai de notícies ha de guardar les maneres en qualsevol eventualitat, divendres passatva aconseguir aguantar el tipus davant d’un moment tan enutjós per a ell com divertit per a l’espectador.

Piqueras es trobava narrant els grans disturbis que tenien lloc al centre de Barcelona per quart dia consecutiu per part d’independentistes radicals en un especial de ‘prime time’ per informar de l’última hora abans de l’arrencada de ‘Volverte a ver’. El director d’‘Informativos Telecinco’ estava a punt de donar pas a una connexió en directe quan una inoportuna mosca se li va posar a la cara de manera perfectament visible per a l’espectador, com es pot veure en el vídeo.

Notícies relacionades

No obstant, en comptes de reaccionar de la manera més lògica i humana i apartar l’insecte d’una manotada, el presentador va aconseguir mostrar-se impertèrrit davant de les càmeres i continuar comunicant gairebé sense immutar-se mentre la mosca caminava pel seu rostre. De fet, va aguantar sense rascar-se i ni tan sols gesticular mínimament fins i tot havent acabat de parlar fins que es va assegurar que la reportera a qui donava pas havia agafat el testimoni del directe i ja no era a pantalla.

Sens dubte, l’experiència li ha donat al periodista la clau per reaccionar en qualsevol situació possible que es pugui donar en un espai de notícies i sortir airós de qualsevol imprevist que se li pugui presentar en directe.