DATA CONFIRMADA

María Casado moderarà un debat electoral el 4-N amb el PSOE, Podem, el PP, Ciutadans i Vox

La trobada estarà organitzada per l'Acadèmia de TV i s'emetrà a TVE i la resta de mitjans audiovisuals que ho vulguin

maria-casado

maria-casado

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Ja hi ha data confirmada per al debat electoral en què participaran els líders de PSOE, PP, Ciutadans, Unides Podem i Vox. La trobada tindrà lloc eldilluns 4 de novembre al pavelló de Cristal de la Casa de Campo (Madrid), estarà organitzada per l’Acadèmia de Televisió i comptarà amb la periodista María Casado com a moderadora. 

El debat arrencarà a les 22:00 hores a TVE i a la resta de mitjans audiovisuals que estiguin interessats a emetre’l. La data va estar en suspens fins ahir a la tarda a causa de la falta de consens entre els partits; però finalment, els representants dels equips de campanya han arribat a un acord perquè se celebri el primer dilluns de novembre. 

Notícies relacionades

Segons recull Europa Press, el PSOE no contemplava cap altra data ja que dimarts i dimecres hi ha futbol, cosa que suposaria un problema per a algunes de les cadenes que vulguin retransmetre el debat. El PP, d’altra banda, ha cedit malgrat que al principi al·legava un «compromís personal» de Pablo Casado que li impediria participar en la trobada. 

Segons informa eldiario.es, el debat entre Pedro Sánchez, Albert Rivera, Pablo Iglesias, Santiago Abascal i Pablo Casado estarà articulat entorn de cinc blocs que obrirà cadascun dels candidats a la presidència: cohesió d’Espanya, economia, política social i igualtat, qualitat democràtica i internacional.