ACUSACIONS MÚTUES

Jordi Sánchez acusa Ana Rosa de «manipular i tensar» i ella respon

L'expresident de l'ANC ha esmentat en una entrevista a la presentadora, que ha pres el torn de rèplica al seu programa

ana-rosa-quintana

ana-rosa-quintana

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Acusacions entre Ana Rosa Quintana i Jordi Sánchez. L’expresident de l’ANC, condemnat a nou anys de presó per un delicte de sedició, ha respost a un qüestionari de Nius en el qual acusa a certs mitjans de comunicació de manipular i de «tensar» la situació que s’està vivint a Catalunya. En concret, cita la presentadora de Telecinco i posa un exemple que ella mateixa ha desmentit. 

«Una corresponsal explicava que s’havia instal·lat una tarima perquè els professionals poguessin cobrir la informació davant de les manifestacions previstes aquell dia. Ana Rosa Quintana va dir, sense problema, si aquella tarima era per treballar o perquè poguessin ser millor increpats i insultats els periodistes», assegura Sánchez enl’entrevista. No obstant, Ana Rosa ha demostrat que aquestes no van ser les seves paraules

Ana Rosa: «Intenten manipular els altres»

Notícies relacionades

Aquest matí, la presentadora ha pres el torn de rèplica i s’ha mostrat visiblement molesta: «Com és habitual, tenen la pell molt fina i intenten manipular els altres. Les coses es graven. Mai vaig dir que aillò estava posat per insultar els periodistes». Després d’aquesta resposta han posat un vídeo que recollia les paraules exactes que va dir: «¿L’estructura la posen per facilitar el treball, perquè hi vegeu millor o perquè no us insultin?»

Un cop aclarides les paraules, Ana Rosa s’ha tornat a dirigir a Sánchez: «La pròxima vegada, escolti bé el que es diu. Perquè, clar, el que jo vaig dir no li anava bé, li convenia millor això». «Vull agrair al senyor Sánchez que miri aquest programa, perquè sap exactament el dia i l’hora. Si veu aquest programa, vostè tindrà una informació molt més veraç», ha conclòs la presentadora.