S'ESTRENA AQUESTA TARDA

Christian Gálvez revela detalls de 'El tirón' i anuncia la tornada de Rafa i Orestes

El presentador va acudir ahir a 'Sálvame banana', que s'encarregarà d'allotjar el concurs que substitueix 'Pasapalabra'

el-tiron

el-tiron

1
Es llegeix en minuts

Christian Gálvez torna aquest divendres a Telecinco amb l’estrena de ‘El tirón’,el nou concurs que intentarà recuperar l’esperit de ‘Pasapalabra’ i que s’emetrà com una secció dins de ‘Sálvame banana’ a partir de les 20:30 hores. El mateix presentador va acudir ahir a la tarda a l’espai de La Fábrica de la Tele per revelar nous detalls d’aquest format que comptarà amb la participació de Rafa i Orestes

«Crec que ens va quedar pendent una espècie de comiat amb l’audiència que estava amb nosaltres, seguint sobretot amb Rafa i Orestes, que estaran amb nosaltres», va explicar Gálvez, que va confirmar que «hi haurà un pot en joc» però no va detallar si es tractarà del mateix que a ‘Pasapalabra’, que superava el milió d’euros en el moment del seu comiat. 

D’altra banda, el conductor de ‘El tirón’ va mostrar el seu agraïment amb Telecinco per apostar de nou per un concurs: «Confien en nosaltres i en el fet de continuar combinant la cultura amb l’entreteniment». «Tenim una nova oportunitat per continuar jugant des de casa i poder disfrutar de Rafa i Orestes», va afegir. 

Després de la intervenció de Gálvez, Belén Esteban li va dedicar unes afectuoses paraules: «Enhorabona pel programa que vas fer. Tothom està esperant el programa que comença demà, tindràs el mateix èxit o més». 

‘El tirón’, a repetir l’èxit de ‘Pasapalabra’

Notícies relacionades

‘El tirón’ és la nova aposta de Mediaset després de la sentència del Tribunal Suprem que va impedir a Telecinco continuar amb les emissions de ‘Pasapalabra’ pel conflicte que la cadena mantenia des de fa anys amb ITV, la productora original del programa, pels drets del concurs.

Després de conèixer-se la decisió, la cadena de Fuencarral es va veure obligada a retirar d’un dia per l’altre el format que feia dotze anys que era a les tardes de la cadena. En la recerca d’un substitut ràpid i eficient va néixer ‘Sálvame banana’, una nova edició de ‘Sálvame’ que fins al dia d’avui s’ha allargat fins a les 21:10 de la nit i que serà l’encarregada d’allotjar ‘El tirón’.