06 juny 2020

Anar al contingut

L'ACUSEN D'ADOCTRINAR

Polèmiques paraules d'Almeida als nens de Telemadrid: «L'esquerra vol decidir per vosaltres»

L'alcalde de Madrid va visitar el programa 'Vuelta al cole' i hi va deixar diversos titulars

Redacción Yotele

Polèmiques paraules d'Almeida als nens de Telemadrid: «L'esquerra vol decidir per vosaltres»

José Luis Martínez Almeida va ser l’últim convidat de ‘Vuelta al cole’, on l’alcalde de Madrid va respondre les preguntes de diversos nens sobre tota mena de temes. Malgrat que es tracta d’un espai amable, el pas del polític per l’autonòmica ha causat cert enrenou per les paraules que el protagonista va adreçar als nens.

«Nosaltres hi posarem tots els mitjans perquè sigueu vosaltres els que decidiu què voleu ser. L’esquerra, no obstant, voldrà decidir per vosaltres», va expressar Almeida als nens. «La dreta vol que els diners siguin a la vostra butxaca i l’esquerra vol que pugin els impostos», va dir sense pudor.

Al marge de les seves declaracions polèmiques, hi va haver altres temes controvertits, com el cas del canvi climàtic. «Tenim un problema amb la contaminació», va reconèixer l’alcalde. ¿Per què volia treure Madrid Central?», va preguntar un dels alumnes, i ell va respondre: «Com que a parer nostre no era eficaç, el volem treure perquè creiem que tenim un pla molt millor per reduir la contaminació».

«¿Salvaries Notre-Dame o l’Amazones?»

Un altre moment que s’ha convertit en viral va passar amb la següent pregunta d’una nena: «Si haguessis de donar diners a un lloc, ¿els donaries a la catedral de Notre-Dame o a replantar l’Amazones?». Almeida no ho va dubtar: «A la catedral de Notre-Dame».

Els nens van reaccionar amb sorpresa: «¡L’Amazones és el pulmó del món i està incendiat!», va replicar un d’ells. «Però la catedral de Notre-Dame és un símbol d’Europa i nosaltres vivim a Europa. De les millors coses que ens ha pogut passar a Espanya és ingressar a la Unió Europea», va expressar l’alcalde.

 

Almeida defensa «la tradició» dels toros

Els nens també van preguntar al del PP pel maltractament animal i la seva opinió sobre els toros. Martínez Almeida va afirmar que es tracta d’«una tradició que forma part de la nostra cultura». «La sort que tenim a Espanya és que a qui li agrada hi va; i a qui no, no hi va. Tots podem elegir. A mi els toros m’agraden, ho reconec, hi vaig i en soc aficionat», va dir quan un d’ells li va preguntar si hi havia la possibilitat de no matar l’animal.