DURANT LA SUPERCOPA DE BÀSQUET

Broncano, enxampat sense parpellejar per les càmeres de Movistar+: «¡Sembla una foto!»

El presentador de 'La resistencia' va ser caçat amb la mirada perduda durant la final de la Supercopa ACB

david-broncano

david-broncano

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

David Broncano es posa cada nit al davant de les càmeres de ‘La resistencia’, el format que es grava a les tardes al madrileny Teatro Arlequín i s’emet cada nit a #0. Però el cap de setmana passat, el presentador va ser enxampat per altres objectius de Movistar+ al WiZink Center durant la final de la Supercopa ACB entre el Reial Madrid i el Barcelona, que es va saldar amb la victòria dels primers. 

Notícies relacionades

La càmera va captar durant 10 segons el rostre d’un Broncano amb la mirada perduda sense parpellejar ni una sola vegada en aquest fragment de temps, la qual cosa va provocar les mofes dels comentaristes. «Sembla una foto més. ¡Parpelleja Broncano, parpelleja!», va dir un dels periodistes mentre la càmera punxava el pla de l’humorista. «¡Espavila’t, que t’estem veient!», va assenyalar un altre. 

 Twitter, el compte de Movistar+ dedicat al bàsquet va compartir el divertit moment amb un missatge dirigit a Broncano: «‘¿Qué ha pachao?’». «He viscut un calvari», va reconèixer més endavant el protagonista del vídeo. «Sembla que has vist la caixa i no ho pots oblidar...», va afegir el ‘community manager’ de l’esmentat compte, fent referència a una de les novetats de ‘La resistencia’ en la seva tercera temporada.