A 'TODO ES MENTIRA'

Risto Mejide respon a Toni Cruz: «Quan faci programes d'èxit, parlarem d'ell»

El presentador ha respost al creador d''Operación triunfo', que ha afirmat que l'exmembre del jurat era «homòfob i sexista»

risto

risto

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Toni Cruz, creador d’’Operación triunfo’ junt amb els germans Josep María i Joan Ramón Mainat, va acaparar aquest dimarts nombrosos titulars després de concedir una entrevista en la qual, a més de parlar dels orígens del format, arremet contra Risto MejideRisto Mejide. El productor assegura que l’exmembre del jurat era «homòfob i sexista», unes greus acusacions a les quals l’al·ludit ha decidit respondre. 

Durant la tarda d’ahir, ‘Todo es mentira’ va emetre les polèmiques declaracions de Cruz en les quals carrega contra Risto i el presentador va decidir tornar el dard: «Què voleu que us digui. La gent que treballa no necessita parlar dels altres per continuar treballant. Jo seguiré a la meva»

«Donar-li protagonisme a algú només perquè està allà ficant... no em sembla bé. Que faci programes d’èxit i tornarem a parlar d’ell», va deixar anar Risto durant la seva breu però contundent resposta abans de canviar radicalment de tema. 

Toni Cruz: «‘OT’ mai se n’hauria d’haver anat de TVE»

Notícies relacionades

En la seva mediàtica entrevista, Toni Cruz també afirma que ‘OT’ «mai hauria d’haver-se’n anat de TVE», ja que va comptar amb una segona etapa a Telecinco on les polèmiques van ser l’ordre del dia. Precisament va ser en aquell moment quan va entrar en joc Risto, que es va convertir en el flagell dels concursants al no tenir cap tipus de filtre a l’hora d’oferir les seves valoracions. 

«Va tenir un conflicte amb Jesús Vázquez i vam decidir acabar. No pot ser que un jurat diguis aquestes coses. Era homòfob, era sexista... no m’agradava gens. Jo crec que era per tenir protagonisme»,assegura Cruz en les seves declaracions. 

Temes:

Risto Mejide