ENTREVISTA YOTELE

Dani Martínez ('Got talent'): «En el jurat hem tingut enganxades molt divertides»

Telecinco estrena aquesta nit a les 22:00 hores la nova edició del 'talent show'

dani-martinez

dani-martinez

3
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

L’espectacle torna aquesta nit a Telecinco amb l’estrena de ‘Got talent’. La cinquena edició del programa de talents capitanejat per Santi Millán aterra a partir de les 22:00 hores a la cadena de Mediaset amb Risto MejideEdurne Paz Padilla a la taula del jurat, a la qual aquest any també s’incorpora Dani Martínez en substituciód’Eva Isanta

YOTELE ha parlat amb l’humorista sobre la seva tasca al capdavant d’‘El concurso del año’ i sobre el seu fitxatge pel ‘talent show’, on assegura sentir-se molt còmode i integrat amb la resta dels seus companys. 

¿Com ha sigut la teva primera presa de contacte amb la taula del jurat?

És curiós perquè els conec a tots, sobretot el Risto, el Santi i l’Edurne, tinc molta amistat amb ells fora del programa. Llavors, havia de veure si com a jutges eren igual de macos o si eren uns altres... però no, ha anat molt bé i m’han ajudat molt a integrar-me a la taula, a conèixer el format. Sempre fantasiejava molt amb Flo sobre aquest programa, deia que estaria encantat d’estar-hi, com un porc en una bassa de fang. 

Malgrat ser el principiant d’aquesta edició, ¿t’has sentit còmode des de la teva arribada?

Sí, estic molt content per la rebuda. Els altres membres del jurat també estan molt il·lusionats. Havia fet un ‘training’ ja d’això, perquè al seu dia, quan vaig entrar a ‘Aída’ ja acumulaven vuit anys. Vaig entrar en un lloc on ja estava formada una família, però em van acollir molt bé. Sabia que després d’això seria més fàcil, tot i que ‘Got talent’ acumuli ja quatre temporades. Això em va servir molt per adaptar-me a llocs on les famílies ja estan creades. 

Malgrat aquesta bona relació, a ‘Got talent’ també veiem de tant en tant alguna enganxada entre el jurat. ¿Hi ha hagut enganxades?

Bé, de petites enganxades sempre n’hi ha. Com que tinc confiança amb el Risto, no ens tallem en dir-nos coses, però aconsegueixo que ell ho faci en un to molt divertit. Ha posat algun tall amb què he rigut molt, i el públic també. Són enganxades ‘insolents’ però d’amics, molt divertits. Es crea un bon ambient. Amb l’Edurne també em passa perquè és una de picada de la vida [riu] amb qualsevol joc, competició o amb qualsevol cosa, així que sé on punxar-la. 

T’encanta improvisar, és una cosa que veiem cada dia a ‘El concurso del año’. ¿Aquest format t’ha donat aquesta llibertat per sentir-se com a casa?

Efectivament, una de les claus era aquesta. ‘Got talent’ no té guió i ningú té cap indicació. Ets lliure de votar i fer en tot moment el que vulguis, sempre m’ha agradat això. Com dius, arran d’‘El concurso del año’, que hi ha una mecànica però no hi ha un guió i puc fer i dir el que vulgui, veig que allà estic molt còmode. M’ho passo bé i és on em sento a gust. Per això ‘Got talent’ és un format ideal, veig actuacions gratis per les quals pagaria i a sobre tinc la llibertat de jugar amb el que actua o amb els companys. Hi ha moments en què et poses més seriós, en altres menys, en els quals es crea una atmosfera de tensió. Passen moltes coses i totes passen de veritat. 

Quan et va arribar la proposta per ser jurat de ‘Got talent’, ¿vas tenir clar que volies acceptar-lo o hi havia alguna cosa que et fes enrere?

Ho vaig tenir bastant clar des del principi, però també tenia dubtes per veure’m allà dient-li a gent que ‘no’. Tot el que faig a la televisió és alguna cosa d’entreteniment, divertit, per passar-ho bé. Mai havia hagut de dir-li a ningú que no, a tot estirar, quan algun concursant perd diners, però això és culpa seva. Tots tenim un jutge de ‘Got talent’ dins, he sigut espectador i tots juguem des de casa. Sempre se m’ha dit que si hi anava és perquè tinc criteri per la meva trajectòria. S’ha de confiar en això i en el que et demani el moment. 

Notícies relacionades

¿Tens algun talent ocult amb què puguis sorprendre a l’escenari de ‘Got talent’?

N’hi ha un que tenia molt amagat però ja l’he ensenyat a ‘El concurso del año’... ballar. Soc el paio que pitjor balla del món però, no sé per què, estic tota l’estona ballant en el programa. I jo penso: «Però si balles malament, ¿per què t’hi entossudeixes?». Em posarien les quatre ics vermelles molt ràpid. 

Temes:

Got talent